Helgen

Så då har det typ gått en hel helg igen då.
Helgen har faktiskt varit jätte bra, jag tänkte berätta lite kortfattat om den. Det blir säkert ett jätte långt inlägg endå men anyway.

I fredags var det tjejmiddag hos Lovisa, jätte trevligt verkligen. Åt god mat, kikade idol, pratade, och flummade hela kvällen.
I Lördags vart det att åka till stan med Matilda och Lovisa. Vart att köpa ett par svarta lackleggins bara men dem var mkt söta tycker jag. Tack för en trevlig dag tjejer (:

När vi var klara på nya gränby ( som btw var huuuur snyggt som hälst nu när dem gjort om det) så gick jag till bror min. Jag var typ världens bästa syster och hjälpte honom att måla väggarna i deras sovrum. Nu har jag världens tränings värk i armarna men jag lever. På kvällen åt vi gott o kikade en jätte bra film som jag tyvärr missade slutet på för att jag som vanligt somnade x)

Det va lite läskigt inatt. Jag sov i bror och jessicas vardagsrum, o så vaknar jag typ vid 6-7 tiden av att min mobil höll på att ladda ur, men så kollade jag iaf ut genom fönstret. Och typ 10 meter därifrån så finns det en gångväg, o där gick det en kille. Han typ stirrade in, o sen försvann han, men så gick han typ precis utanför deras gård och stirrade rakt in genom fönstret, asläskigt.

Idag blir det konfa och träning.
Puss på er

Friday, i´m in love

Gårdagen vart mycket trevlig.
Spelade spel o kika film hela kvällen, vart kanske lite sent med tanke på att det var skolvecka, men om man inte träffar sin bror så ofta så får det bli så :)

Idag har jag varit nära på att ramla och slå ihjäl mig cirka 2000 gånger tror jag men det gjorde jag som tur var inte haha.
Skoldan vart faktiskt riktigt lyckad idag. Förutom en grej som jag blir så trött på, skriver inget här om de ba men det är absolut inget riktat mot en person eller något sånt så dont worry.

Ikväll blir det tjejkväll hos Lovisa. Ska bli roligt hoppas jag (:

du är tokigt söt


Easthammer

Nu ska jag snart dra till bror o Mia i Östhammar.
Har saknat dem väldigt mkt så det blir skoj (:

Skolan gick väldigt fort. På idrotten vare friluftsliv, så då hade man en massa kläder på sig o såg ut som en vandrande iglo för att få G, så vart det såklart massa snöbolls kastning o så, men de e skoj (;

Imorgon är det tyska prov och jag är skiträdd okej ?
Önska mig lycka till.


Jag funderar nu på det här med dig, vad har jag att vinna och vad har jag att förlora om jag berättar det?
Vågar man ta risken eller chansen, eller vad det nu blir?
Something speciall about you, and some how I like it. Haha

Smsa miiiig

Minnerna som kanske tillslut försvinner?

Idag hörde du av dig, frågade en fråga som jag egentligen inte hade något val att svara på? Jag svarade att om mina brorsor var med på det så var jag också det.
Att du inte kan ta ett kanske är så uppenbart, du sa något med att vi sågade av kontakten eller något med dig, det gjorde ont. Det var väl en sådan där öm punkt som man egentligen inte vill lyssna på fast det är sant.
Det är sant, jag stänger dig ute från mitt liv. Jag nämner inga detaljer, inga nedgångar och inga glada nyheter för dig. Jag saknar det. Men vad jag inte saknar är att gång på gång bli sårad och att gång på gång börja som nytt på en bok man redan läst, so man vet vad som kommer att hända i ?
Jag vill hoppas på dig men idag försvann nog än en gång hoppet...
Det gör ont att behöva tveka om att umgås med dig, något som i vanliga fall för en vanlig person sker varje dag utan att ens tänka på det. 
Jag tänker inte allt för mycket på dig längre, och det gör mig rädd. Tänk om jag tillslut förtränger dig, eller ennu värre förtränger alla goda underbara minnen med dig och bara kommer ihåg det som är nu ?

Tack Mamma brorsorna o alla vännerna för att ni är bäst <3

Biiiig city (:

Dagen var jätte bra.
Bussresan dit var det mest film o sova o en massa skoj.
När vi va framme i sthlm så fick vi typ 2 timmar fritt (:
Vart en massa flum o en massa affärer, vi vart bondförklarade x antal gånger. Kungsgatan eller vad säger ni tjejer?
Vi träffade även på Munspels snubben som skrämde mig o Victor, fast Victor vågar nog inte ekänna att han blev rädd x)

Så käkade vi på Kebab house o dom tjatade på om sin Falafel tills jag blev tokig, haha.

Fanny jag o Kajsa blev laagom glada när vi såg en snygging från senaste kryssningen, ojojoj (;

Teatern var sådär, det var en jätte liten salong och bara en skådespelare, dock var denna tjej jätte duktig men det var ändå väldigt långtråkigt.

Bussresan hem var allt förutom lugn. Iaf i den bakre delen av bussen. Vi hade lite alsång o lite typ mösskrig o en massa för oss, dom sa innan att vi hade skött oss bra, undrar om dom fortfarande tycker det efter den resan?
Ialla fall en jätte rolig dag med de bästa vännerna, tack tjejor <3

Juuulstjärnan :D

Dagen var väl helt okej.
Åkte till Uppsala med dansen 7:orna o 8:orna.
Teatern var inte bra alls, helt skum o konstig. Handlade typ om hemligheter o dom gjorde helt sjuka saker.

Oh så vart man så där lagom rädd precis innan man skulle kliva på bussen, två killar står o snackar o så säger den ena: Asså jag tänker fan inte stå, det är ju typ 70 % risk att det kommer att hända nåt på det här väglaget. O så sa han nåt om att han skulle skjuta någon om han inte fick sittplats x) hahaahah.
Alla överlevde ialla fall bussresan för er som undrade.

JAG ÄR JÄTTE JÄTTE JÄTTE GLAD OCKSÅ !!!!!
Jag gick vidare i Julstjärnan :D

Fast som vanligt kan ju inte allt vara bra, deet är så svårt med dig. Man vet liksom aldrig hur mkt man ska våga satsa på dig utan att allt blir fel, bajs, lika bra att ge upp nu direkt med detsamma...

Pluggande

Prov hit o dit hela tiden.

Glömde förrsten skriva om gårdagen.
Tränigen tänker jag inte ens nämna något om, jag blir bara så besviken på mina ljumskar som aldrig ska hålla. Blir att köra med värmebyxorna inne endå =/
Efter det vart det att kika hockey en stund, Fanny o jag hade flum as always.

När jag kom hem hade jag o Kajsa fått ett litet roligt besked, men det säger jag ingenting mer om just nu, är inte så jätte aktuellt men lite skoj iaf (:

Saaknar så många nu ba, Sandra, Lisa, o många fler.


I might like you, but you dont like me so give it up

Let it snow, let it snow and snow

Vaknade i morse alldeles för trött för att orka gå upp men vad har man för val?
Kollade ut o det var snö överallt, man såg knappt bilarna, jag skojar inte.
Fick reda på att det typ inte var någon skola häller, så jag ringde iaf Ann Marie.
Hon sa typ att vi skulle åka upp dit om det inte var för mycket problem och se vad lärarna där sa, hon var ialla fall insnöad. Så går man dit och tror att vi ska få gå hem direkt igen, men nej såklart inte. Bara för att alla andra skolor i våran komun fick vara lediga typ betyder det inte att vi får det. Men vi drog iaf ut, alla 8:or och hade snöbolls krig, vi var inte allt för många eftersom alla som åkte buss var lediga.
Sen hände det inte speciellt mycket och vi fick sluta tidigare om man hade målsmans tillstånd, hehe.
Så nu har jag varit duktig och städat lite i mitt rum o så, känner bara för att sätta mig under en varm filt o kolla film. Istället blir det nog att plugga men mina älskade duntofflor fick äntligen anledning att användas nu så det är väl inte så illa.

Nej jag tycker nog endå att den här snön är ganska mysig på sätt o vis endå.

Jag hoppas och vill mer än vad någon kan tro!

Just Dance

Sitter här med bästa kajsa o kikar lite tv.
Gårdagen var jätte trevlig, tills jag somnade , as always x) ha ha

Idag vart det bio med kajsa o emmy, Madagaskar 2, haha så töntigt kul den var.
Sen nu på kvällen har vi haft lite ryck sådär som bara vi kan, haha ni skulle ba se.

Just ja! Igår när Emmy kom och hämtade oss efter hockeyn så var det några töntar som kastade snöbollar på bilen, så emmy ba vafan, o så börja hon backa tillbaka mot dem, guu så rädda dem blev.
Sen är det någon som har roat sig med att ringa på dolt nummer minst 10 ggr känns det som. Okej, kanske kul de första gångerna men efter ett tag blev det bara drygt, jag menar, det är bara att ringa på om det är något ni har att prata om.

Julen kommer allt närmare och jag får alltmer panik. Jag har inte köpt en julklapp än och det är inte alls likt mig, jag är tokkär i julen.

Måste också bara tala om att vi som vanligt gjorde bort oss istan idag, det gör jag alltid. Haha, lagom pinsamt.

Kanske man skulle ta "vissas" tips att antingen sluta att visa sig ute eller att helt enkelt gömma mig under en påse för att jag är så ful... Det kanske blir mindre pinsamt då ?

When there is a hole bundge of questions but no answer ? When you dont know witch way to pick and you know that you will not always have a choice. Hjälp mig.

Gälle vare helg (:

Hejsan alla glaada (:

Det vart inget skrivet igår för jag pluggade hela kvällen typ, och för att jag inte vet om jag orkar fortsätta skriva här?
Tack för lite fina komentarer i det senaste inlägget, det värmer.
Skolan var faktiskt ganska okej idag, jo den var faktiskt riktigt bra.
Baletten var kul (dont mobba mig) o på gitarren vart det att sjunga en massa, verkligen skitkul (:

Ikväll blir det att kika A-lags match bara för att jag älskar hockey så mkt (:
( Det är okej att ljuga nån gång ibland va ? )
Men de e massa kul folk där så det blir säkert skoj.
Sen spenderas i alla fall rästen av kvällen med sötKajsa, och det ser jag verkligen fram emot.
Har inte vart själva på huuur länge som hälst så, ikväll lär det bli massa prat o flum (:

Dont ever lose your faith


Minnerna som inte får glömmas bort.

Jag är rädd ibland att jag ska glömma alla minnen med dig.
Att de enda minnerna jag tillslut har kvar är de negativa och jobbiga.
Hur det någonsin kunde bli så här vet jag inte om det är någon som egentligen vet.
Alla gör dåliga val har jag fått lära mig. Jag har verkligen fått lära mig att ge fler chanser. Att börja våga lite på någon igen.Tyvärr fick jag upprepa detta gång på gång. Besvikelse efter besvikelse, och alla hopp som vart helt krossade. Jag vet inte riktigt hur du tänker längre, gör du det alls? Saknar du oss, vi som borde och som jag vet är ditt allt?
Det gör inte bara ont i mig när jag ser hur det gick, jag vet att det är likadant för många fler. Du var den där glada som skojade och alltid var posetiv, var gick det fel ?

Idag vet jag knappt någonting alls, vart du bor, vem du bor med, hur du mår ?
Det har jag valt själv, att inte vilja höra något alls, jag vill inte längre höra om dina försök och dina chanser som du bara förstör. Jag orkar inte våga hoppas på dig längre.

Onsdag

Skridskor idag, hehe ja ni. Skridskor är nog inte riktigt min alra starkaste sida men man försöker i alla fall (:
Efter skolan vart det hem och städa lite, o baka sockerkaka gjorde jag med, gottgott men inte nyttigt nej.

Jag är förövrigt jätte tävlings sugen. Sångtävling såklart, får se hur det blir med det. Hoppas Hoppas Hoppas!

Var ute o gick en stund med Lovisa och Fanny nyss, trevligt var det med massa prat o skoj (:

Jag tycker att alla ska söka på Lisa Ajax på youtube, den sötungen är så otroligt duktig. Verkligen.
Jag tänker faktiskt skryta med att jag har tävlat mot henne 2 gånger då hon verkligen var värd 1:a och 2:a placeringen. Så enormt duktig, hoppas det går bra för henne i framtiden och det är inget jag tvivlar på!

Ikväll blir det nog att plugga lite och kanske lite fitness om jag orkar, känner mig lite seg.



Near, far, wherever you are ?

Dagen har varit ganska bra. Skolan var ganska okej och gick snabbt så det var skönt.
Ikväll blir det att träna, får se hur det går den här gången då ?
Funderar  på att fixa designen lite igen, jag vill ha nån annan lite mer vintrig färg istället för rosa. Ska fråga Alva om hon vill hjälpa till :)
Gårdagskvällen vart lite jobbig först, men sen vart det bra tillslut..
Robin, min yngsta storebror ska flytta till Gävle, det känns verkligen jätte konstigt. En bror i Uppsala en i Östhammar och en i Gävle. Önskar verkligen att vi alla kunde träffas oftare, men jag vet att alla försöker sitt bästa.

Det har börjat snöa nu också. Är det någon mer än jag som tycker att det är lite småmysigt?
Denna tiden på året då man bara känner för att hoppa ner i ett varmt bad, hade jag haft tid så skulle jag lätt gjort det, men sen blir det att plugga en massa. Prov på Fredag och Måndag.

Ikväll tänkte jag försöka göra ett lite mer intressanr inlägg. Good luck with that men x)
Komentera gärna om det är nåt spec ni vill att jag ska skriva om ?

Puss på alla

You don´t know how long I have wanted to touch you and to hold you tight.

Dagen har varit ganska bra måste jag säga.
Skolan gick snabbt o det är ju absolut ett plus i kanten x)

I matsalen idag vart det ärtkrig vilket som var väldigt mysigt, haha.
Vi tjejer mot killarna i A..

Känner att jag verkligen borde plugga och sticka och träna och städa och jaa, ta det lugnt ?
Så ikväll så ska jag försöka göra en kombination ( lycka till )
Plugga lite sticka lite o sen typ Pilates eller Fitness (:

Dagens låt är från dagens rubrik: Alone heter den och är känd av Heart (:
Dagens artist: Vendela Palmgren, kan man bli sötare o mkt bättre eller?
Dagens saknad: Sommaren 2008
Dagens längtan: Jullov
Dagens tips : Låt dig aldrig falla för den du aldrig kommer få.

Kanske skriver lite mer senare (;
Puss på alla er som orkar läsa, och tack till er som orkar komentera <3

Trött

Träningen gick så dåligt de kunde gå.
Började med en massa skitdåliga passningar, sen vart jag yr igen o va tvungen att gå av.
Jag blir så jävla trött på att det aldrig ska funka med fotbollen för mig.
Jaja, satt å kollade rästen av träningen med sötKajsa.
Efter så skulle vi ta gruppfoto, till nån almänacka som skulle säljas i Gimo eller något!
haha! usch, fotot på oss lär ju inte bli speciellt bra.
Första korten satt jag och grinade av skratt på, helt ärligt. Jag och Mia där på kanten.
Rästen vart det fejkade leenden haha, säämst. Men de andra vart säkert jätte söta o fina som alltid så det kanske blir bra endå, jag har hört att dem kan ta bort fula människor från kort, så för lagets skulle hoppas jag att dem tar bort mig.
I omklädnings rummet passade alla än en gång på att dumstämpla mig =/
Jag lånade typ Idas borste o sen skulle jag tacka eller nåt.
Maria: Danke Schön!
då sa nån nåt, jag ba: I am practising my english!
alla typ ehm, de där var tyska !
haha, inte så kul men anyway.

Veckan kommer att ägnas till att plugga gånger 2000 typ. Lite smått jobbigt jaa.


Jag har ingen chans, glöm det. Jag räcker inte till, är inte bra nog, forget it.

Slut på helg snart igen.

Gårdags kvällen vart jätte lyckad.
Jätte god mat och sedan en massa prat.
Jag har verkligen inte skrattat så mycket som jag gjorde på jätte länge. Det var när Fredrik berättade om allt dom gjorde när dem gick på Vallon. Helt sjukt x)
Men ni kanske skulle tänka på att akta er för mig i morgon i skolan, nu vet jag precis alla dummheter man kan göra där!
haha nerå skoja.

Idag blir det nog att plugga lite och ikväll träna :)
I looove it.
Just nu känner jag för att ta ett varmt bad o lyssna på en bra skiva eller se en värdelös film som egentligen är ganska bra, men eftersom ingen annan tycker det så nekar jag det med... Vad tycker ni låter bäst ?

Its all about nothing

Lördag

Gårdagskvällen vart mycket lyckad.
Jag och mina sötnosar hade jätte kul hela kvällen, kan man ha sjukare humor än oss eller?
Vi såg Saw 4, vi förväntade oss att den skulle vara jätte läskig men det enda var att den var sjukt äcklig. Usch.
Sen låg vi och pratade o så ganska länge.

I morse vaknade typ ingen av väckarklockan, tillslut en halvtimme efter den hade ringt, vaknar jag av Lovisa.
Hon försöker väcka oss, o tillslut lyckas hon . haha.
Lite panik brottom vi fick där ett tag, iaf jag.

När vi kom till skolan fixade vi med allt fika vi skulle sälja, (försäljningen gick förresten ganska bra), o sen vart det att kolla lite uppträdanden och så. Skulle sjunga Greatest love of all och Mitt i ett äventyr, men bestämde mig i sista stunden för att välja bort Mitt i ett äventyr, det kändes som att det inte skulle funka med min röst idag. Greatest love of all gick ganska bra, o så var Elin jätte duktig o sjöng också :)

Nu har jag suttit och skrivit på So uppsatsen o pluggat lite No för att jag är duktig :) haha
Känner verkligen att jag behöver ut o springa, men vet inte om jag hinner nu, ska snart till Östhammar.

Whats the point with trying when I know how it all will end ?
I know that I will never work, your to good to be true, and defently to good for me.

Trevlig helg <3


Äntligen helg :)

Dagen har gått väldigt fort, kanske lite väl för fort?

Jag ifrågasätter ibland min styrka att tänka, jag tänker nog alldeles för mycket. Vissa gånger känns det som att jag bara måste lära mig att koppla av och ta vara på den här tiden som man har när man är ung och inte borde tänka på alla bekymmer. Så lätt är det inte för mig, jag måste kämpa, hela tiden. Kämpa för att allt ska bli perfekt. Är jag pedant nu ?
haha

Ikväll kommer Fanny o Lovisa.
Vi ska kika skräckfilm hela kvällen är det tänk, :)
trevligttrevligt

skriver kanske mer senare.
Glöm inte att rösta på Alice och Kevin

Puss

Ingen rubrik insperation

Dagen har vart sådär.

På idrotten hade jag otur hela tiden typ.
Först fick jag en spark på benet som gjorde hur ont som hälst, fick värsta märket men det gick bort efter ett tag.
Sen fick jag en boll rakt på näsan vilket som häller inte var speciellt skönt.
Sen råka jag typ få en smäll så jag flög rakt ner i golvet med huvudet först. Fyfaaaan vad det gjorde ont!
O så försökte jag ställa mig upp o typ låsats som ingenting men då vart jag typ helt yr i huvudet och ja så . Fick byta om o kolla på istället, kände verkligen allas typ "guuu va hon överdriver" blickar .

Dagen rullade på, huvudet gjorde ont o jag var alldeles yr hela tiden och frös o så..
Nu är det bättre som tur är :)

Imorgon blir det skola och typ skräckfilms kväll med Lovisa Fanny och eventuellt Olivia :)
Lördag blir det att gå upp till skolan på öppet hus och sälja fika och sedan uppträda :)
Efter det ska jag vidare till Fredrik o Angelica och käka kräftor o ha det trevligt :)

Jag kan inte låta bli att undra vad du skulle säga om du skulle få veta ?
Jag hoppas<3

The world will never ever be the same.

Inspelningen igår gick ganska bra, nöjd med resultatet :)
Det blev 1. Mitt i ett äventyr 2: Greatest love of all 3. My heart will go on.
Olivia följde med mig också, o det var jättetrevligt där :)

Får skivan om ett par veckor.

Jag förstår inte hur vi ska hinna med alla prov hela tiden. Är det verkligen nödvändigt att ha prov i vissa av sakerna? Jaja tydligen.
Idag blir det skola, sedan plugga och ut o springa eller fitness eller nåt.

What is it about you that I can´t forget, no matter how I try ?
You making it so hard for me t breath

Tisdag

Imorgon blir det att spela in skiva :)
3 låtar ska jag ha, jag har bestämt mig för: Mitt i ett äventyr, Greatest love of all, och någon mer som jag inte har bestämt mig för än.

Utvecklingssamtalet gick oväntat bra :)


Måste bara be om ursäkt för mina så typ depremerande inlägg nu för tiden, det blir bättre !

Det är svårt att inse när man tror man vet men inte vågar ekänna det ?

Måndag

Idag var det sånglektioner, sjöng : Du får inte och hurt, gick ganska bra. Har jag nämnt att min pedagog är gryyym ?
Började med nyttig vecka denna veckan. Inget godis o sådant skit, bara frukt o så... Får se hur det går.

Gårdagskvällen blev inte så bra som tänkt, bestämde oss för att ta en paus.
Jag har en hel del jag måste tänka över och försöka förstå, har inget med någon av er att göra.
<3

Utvecklings samtal imorgon, omdömmena var ju bra i alla fall, får hoppas att det går bra
Matte prov, jag är enormt rädd för detta prov!

En bra grej är att jag ska spela in skiva på Onsdag, priset i Star. Det ska bli grymt kul :)

Har inte speciellt mycket mer att skriva, eller så har jag det men orkar bara inte. Skriver senare om jag får lust

Puss på er

Why don´t you ever put your heart in anything

Träningen var jätte rolig, förutom att jag sträckte magen, hur lyckas man?
Det var vell endå bra eftersom då märkte alla hur otroligt begåvad målvakt jag är! Nooot!

Pratade och pratar med Fanny nu. Det var en otroligt viktig sak hon nämnde för mig idag, det kanske är det som får mig att välja nu?
Det jobbiga är att jag inte är säker alls överhuvudtaget, inte ett dugg.

Så är det ju farsdag idag också, bara för att göra allt lite mer jobbigt...

Söndag

Söndag igen då!
Helgen har vart jätte bra.
Fredag- Lördag hos Niclas o Jessica, jätte trevligt :) Fick en massa skönhetsprodukter av Jessica, tacktack :)
Lördag- Söndag  Fanny o Frida kom o kika film, frida som över :)

Idag blir det äntligen att träna ordentligt, vilket jag verkligen känner att jag behöver nu..


Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Texten kommer från Sonja Aldéns Du får inte, och är såklart både dagens och veckan som har gåtts låt.
Jag tror att de flästa känner igen sig i denna låt, och den kommer antagligen tyvärr att spelas sönder på radion inom ett par veckor. But I steel like it :)

I can´t help that this is the way, this is the way and it´s really not okay. But what can I do, when I deep inside feel something that is so damn reall.

Uppdaterar säkert lite senare, o nu när besökarna börjar öka lite succesivt får ni verkligen inte vara rädda för att komentera :)

I Uppsala

Nu är jag hos bror i Uppsala.
Jag vill också bo i Uppsala ju! Helt underbar stad!
Igår var jag och kikade Niclas och Jessicas nya lägenhet som var skit fin verkligen :)
Sen vart det att käka god mat och kika film, jättetrevligt:)

Idag blir det nog att vara här ett tag och sedan vara med Lovisa kanske :)

trevlig helg

Thursday

Torsdagen nästan slut vilket som verkligen känns jätte bra!
När jag kom hem vart det att vila lite o sen ut och springa, jag valde denna gången att inte springa såå jätte långt men i ett bra tempo med lite spurter, det gick mycket bättre än väntat och min kondition känns inte helt körd efter "uppehållet"
Sen vart det att kika tv o nu skulle jag precis köra fitness men dvd:n var upptagen så jag får vänta en stund :)

Imorgon blir det att åka till Niclas (min bror i Uppsala) , det ska verkligen bli jätte skoj. Får se han och Jessicas nya lägenhet plus att jag inte träffat dem på hur länge som hälst.

Just ja, haha jag glömde berätta att vi har börjat med ballet igen iskolan, and I love it.. tyck vad ni vill men jag älskar det verkigen :)
Funderar på att börja på dans i uppsala men det kan bli problem om vi skulle börja träna 4 träningar fotboll i veckan om ett tag. Det känns liksom inte som att det är någon ide att börja för något som det finns stor chans att man fastnar för och sedan behöva bort det...
Dagens låt är absolut helt utan tvekan: Du får inte. Men Sonja Aldén.
Jag fastnade för den låten direkt vilket inte är så vanligt för mig, helt underbar allt från texten till melodin...
Dagens längtan: jullovet o en massa grejer som är på gång :)
Dagens vill ha: En body att dansa i, jag ser typ sjuk ut i sådana tror jag men de ser sjukt sköna att dansa ballet i så :)

Be just like all the other girls...

Torsdag

Orkade inte skriva nåt igår, och hade inte tid häller pluggade till prov. Jag har antingen pluggat för mycket eller för lite, jag tror på för lite.
Dagen igår var vell lite bättre antar jag, fick ett fint sms som värmde tack <3

Idag blir det nog skola och sedan träna, måste köra hårt nu när det vart uppehåll, förstår inte hur jag kan låta mig själv vara så lat, bara varit ute  o sprungit 2-3 gånger och det är Inte bra alls. Skärpning maria.

Kolla i Östhammars nyheter idag, tror det var idag jag skulle vara med :)

Kram

Video från Lilla Birka Stjärnan <3



Inspelning från när jag vann Lilla Birka Stjärnan :)
Observera att det är ungefär ett år sedan !

Bad day

Det kanske är så, att alla egentligen bara biter ihop, att ingen egentligen tycker om mig alls?

Dagen har hitils varit jobbigaste på länge, allt börjar gå neråt igen och det tycker jag inte om alls... Varför blir det alltid så när man mår som bäst? Kan man inte bara få göra det då?
Besvikelserna tar i kapp, precis som vanligt..Men det är vell jag själv som gör att det blir såhär då?
Jag är inte arg eller sur eller förbannad eller något alls i den stilen, inte på er/dig bara på mig själv...

I can´t take this shit, I wish someone could understand, cause if you did you would get why I am acting like I am sometimes.. Nobody does...

How long How long, will I try ?


What doesn´t kill you only makes you stronger?

Måndag igen vilket som betyder skola igen vilket som betyder att lovet är slut vilket känns sådär.

Dagen gick skapligt fort, träffade alla igen vilket som alltid var trevligt.
När jag kom hem hade jag några missade samtal från ett okänt nummer, så jag ringde upp.
Det var nån snubbe från Östhammars nyheter, som intervjuade mig om star och vinsten, det var lite skoj faktiskt :)
Så alla får kolla i Östhammars nyheter på torsdag tror jag att det var!

http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=78-AV_ID=822924,00.html

Det där var adressen till Unt, där jag var med i Söndags :)

Sitter och kikar färjan nu, tycker att det är ett ganska bra program.. Inspelat från både obra och dåliga perspektiv, ibland blir det liksom bara för mycket av tex bartändern eller att kolla på när två anställda spelar badminton i 5 min... Birka slår allt och alla!

Puss på er och ha en trevlig kväll

wohoo

Dagen efter vinsten!
Deeet känns underbart!
Tänkte berätta lite mer om gårdagen!

Åkte till österby till 12, träffade alla tävlande :)
Körde genom båda låtarna typ 2 gånger sen var det lunch.
Efter det vart det genrep, gick ganska bra hur kul som hälst. dock lite tråkigt med all väntan, men man hade ju kul folk runt sig hela tiden så det gjorde inte så mkt :)

Efter genrepet var vi tvugna att gå upp på övervåningen. Där fick vi va i typ 1 o en halv timme.

Ingången var så jä*la härlig, typ hög musik mörkt i rummet o massa lampor o aplåder :)

Det kändes ganska bra med båda låtarna men jag trodde verkligen inte att jag skulle vinna :O
Guuu så kul det var, och grattis till alla andra, ni var suveräna allihopa!




Star 2008

JAG VANN! JAG MARIA BROBERG BLEV STAR 2008 :O

Låtarna blev: Mitt i ett äventyr och Greatest love of all :)
Jag kan inte ens beskriva hur glad jag är, trodde verkligen inte detta !
Alla var ju sååå bra !

1:a Maria
2:a Sara
3:a Felicia

Tack för en underbar dag alla också :)
Sååå underbart <3