Lite bilder!

Hallå!

Nu är jag hemma efter en hyffsat kort skoldag. Eller hemma är jag inte, men hemma hos bror.
Ikväll blir det kör för första gången på 3 veckor och den har jag verkligen längtat efter, sköna människor och väldigt kul tema.

Förra veckan var jag ju med i musikskolans musikal. Jag är sjukt imponerad över både ledare och alla barn. Det finns såå väldigt mycket talangfulla småttingar i vår kommun.
På tal om småbarn så blir jag snart halvfaster vilket som ska bli roligt, för er som känner mig så vet ni hur tokig jag är i barn så, haha.

Hittade lite bilder på datan här från lite olika tillfällen.


Sjunger i heby 2009, var även karaokevärd då, kul dag!


Gimo torgfest 2009


Genrep med kören inför star 2009 där vi gästade i pausen!


Gästade i Star 2010 !


Det var allt för mig just nu!

/ Maria

Grattis Roshanna!

Hejsan!

Kom nyss hem från ett träningspass och såg precis en lite kul grej!
Har ni hört om den här tävlingen Love generation som Red One (producerat väldigt kända låtar till t.ex. Lady Gaga) har haft.
En tjej som jag träffat två gånger varav den ena gången jag tävlade mot henne i Gävle, och den andra gången mot hennes syster i Stockholm, har blivit uttagen till den här gruppen som skulle skapas.

Det är sjukt stort och jag önskar henne ett stort lycka till för hon är en supertalang! Sök på Roshanak Hosseini om ni vill lyssna. När jag tävlade mot henne sjöng hon denna låt http://www.youtube.com/watch?v=0X3QnbtKARA, lyssna på det för det är sååå bra!!




Roshana längs till höger, Sandra, Sofia och Paulina, fyra väldigt duktiga tjejer i höstas på Rosa chansen!

/ Maria


Tillbaka!

Hejsan!

Så, nu är jag tillbaka efter en ganska lång paus.
Det har varit mycket och är mycket som händer just nu och jag har kännt att jag inte haft tid nog för att hinna blogga. Men jag har bestämt mig för att skriva när jag orkar, hinner och kan.

Det är mycket som har hänt sedan sist bl.a. tävling i Stockholm, Eskilstuna, uttagning till körslaget i Västerås, uttagning till skola, inflyttningsfest, begravning, musikal och hur mycket med skolan som helst. Men för det mesta så har det varit kul.

Vad som även är kul är att det fortfarande är ett par stycken som klickar sig in på min blogg fast jag inte skrivit på länge.

Nu ska jag fixa lite och åka iväg och träna, skriver mer ikväll.

/ Maria