Dålig uppdatering

Hejsan!
Förlåt för min dåliga uppdatering, men det har varit mycket som hänt nu.

Igår när vi kom hem från stranden så fick vi reda på att de hade varit ett bombdåd cirka 45 minuter härifrån, och då vart man så klart rädd och så, är fortfarande rädd om jag ska vara helt ärlig.
Flygplatser och vägar var avstängda. En vän som skulle komma och bo här i närheten fick tydligen åka till Italien istället. Konstigt det kan bli ibland.

Senare igår kväll vart det dags för showschool uppträdandet. Ingrid och Emma var såå duktiga så! Och så hade vi världens underbaraste ledare också, Johanna och Robert. Vi fick en massa applåder och jag fick riktigt fina ord efteråt, Tack så jätte mycket alla!
(lägger upp bilder senare)

Nu ska jag nog ta en dusch och sedan läsa lite. Har läst ut de två första twilight böckerna, och nu läser jag blocket, nån kriminalbok typ.

Hörs senare!
/Maria

Musik ska byggas utav glädje!

Hejsan!

Här spelas musik lite längre bort, kan inte höra riktigt om det är karaoke eller uppträdande, låter helt okej i alla fall och det är ju trevligt med lite musik!

Vi hamnade vid stranden på en fin resturang där alla servitörer hade rosa skjortor, lite kul.


'
Dagens mat

Nu ska jag nog ta och lägga mig och läsa lite!
Ha det bra!
//Maria

Summertime

Hejsan på er!


Idag har det varit en jätte fin dag, antagligen den varmaste hitils, och trots att jag spenderat mycket av dagen i skuggan så känner jag att jag brännt mig lite. Låg mest i skuggan och läste när jag hör din röst (twiligt serien ni vet)


Förövrigt så tycker jag att ibland det underbaraste som finns är att ligga i havet på en madrass och sola, eller i alla fall så länge det inte blir för varmt, men då är det bara att ta sig ett dopp. I år har dem lagt ut en lina så man inte ska glida för långt ut i havet, och för att det kommer en båt som man kan åka på utflykter i med jämna mellanrum.



Här är en osminkad men glad Maria!

Ikväll blir det att äta någonstans vid hamnen, de har mysiga resturanger där, jag gillar att sitta nära stranden förstår ni.

Jag måste nog gå någon utbildning i norska o danska om jag ska jobba utomlands tror jag, de två andra tjejerna är ju danska o norska. Det roliga är att dem verkar förstå mig, själv står jag där som ett fråge tecken och ler. Men trevliga och superduktiga är dem!

Vi hörs lite senare, blir nog att kolla show ikväll .Om det blir Vings eller fritidsresor får vi se.

//Maria


En trött Maria på Mallorca!

Hejsan!

Nu är det en trött Maria som sitter vid datorn!
Det känns som vi har gått runt hela Mallorca, verkligen långt i alla fall. Men maten var god och man fick ju lite motion i alla fall!

Grillat kycklingspett med pommes o bea! Riktigt gott!


Dagens outfit: klänning- Lindex, kofta- ginatricot, skor-Scorett

Man känner verkligen hur viktigt det är att dricka vatten här, jag är helt slut nu alltså!

Förövrigt så saknar jag er där hemma, familjen, vännerna och Robban, hoppas ni har det bra!

Nu ska jag nog läsa lite och sedan sova, det är en dag imorgon också =)

//Maria

Sommar!

Hejsan på er!

Nu sitter jag här och känner att jag har brännt mig lite grann, ajaj!
Morgonen började med den där välrekomenderade frukosten, sedan bestämde jag mig för att simma ett par vändor i motionssim poolen, härligt att röra lite på sig. Sedan vart det att steka vid stranden och lite läsning och badande.



Hur härligt ser inte detta ut då ?

Jag håller förresten på att läsa Twilight böckerna nu eftersom alla tjatar om att de är så bra, (köpte de två första på Ullared). Första boken var verkligen bra och så, men lite förutsägbar då man redan sätt filmen, men det står man ju ut med. Har precis börjar med den andra och den fastnade jag i direkt! Ojoj, vilken fantasi denna förgattare (Stephanie Mayer) måste ha! Och för er som funderar på att läsa böckerna, sluta fundera och gör det istället!
Jag brukar inte läsa så mycket "osanna" historier eller vad man ska säga, utan läser mest verklighets baserat, men denna är bra!

Ikväll ska vi iväg till en resturang som heter Göta Kanal! Var där förra året och det var god mat och så, dock är det väldigt långt att gå, men det är skönt att promenera lite också!

Vi hörs ikväll!
//Maria

Lite bilder från Mallis!

Hejsan på er!

Just nu sitter jag och har fritidsresors blue village melodi i huvudet! Blue blue blueee villagee! Förra året var det lololololollooo bebebeebebberine! Sådana melodier sätter sig verkligen i skallen, haha!

Idag vart det en resturang som låg precis vid stranden igen. Supermysigt och jätte god mat!



Idag vart det jätte goda laxfilér (ser inte lika gott ut som det var)




Dagens outfit: T-shirt, och kjol- Gekås (Ullared), bälte-Mammas garderob, skor- Scorett



Show på hotellet. (Artisterna kommer från 2Entertain om jag inte har helt fel). Helt okej show, vings är dock lite bättre i helheten men detta var väldigt bra också! =)

Något speciellt ni vill att jag ska ta upp när jag är här?

Nu blir det nog att ta det lugnt och läsa lite och sedan sova, man blir helt slut fast man inte gör så mycket. Förstår inte hur alla småbarn kan vara så pigga hela tiden!Hehe

//Maria

Mallorca!

Hejsan!

Morgonen började med supergod frukost buffé. Tror inte jag har varit på ett sådant ställe som är lika gluten engagerade som de är på de här hotellet utomlands! Sa till att jag var gluten så kom dem ut med en hel tallrik med glutenfritt bröd och fika bröd. Stort plus det!
Efter det vart det att sola, dock var det molnigt på morgonen men det klarnade upp sedan och vart soligt igen =)
Det inhandlades en madrass att ha och sola på i vattnet också!

Nyss kom jag precis in från showskolan. Kan inte låta bli att bli lite besviken. Absolut inte på utbildningen! Den är jätte bra och det är jätte bra lärare, men mer för att åldern var lägre än jag trodde på de andra. Det är jag, en norsk 10 åring och en dansk 11 åring. Och åldersgränsen var 12 år. Hmm. Dock är dessa flickor verkligen duktiga för sin ålder och lär sig väldigt snabbt, men det känns ju ändå lite konstigt på något vis..

Nu ska jag nog ta och fixa mig o byta om och sedan blir det ut och äta och efter det kika lite show.
Jag har inte knäppt några kort än idag men jag tänkte knäppa lite ikväll!
Skriver nog igen efter 21 någon gång så läs gärna då! =)

//Maria

Insperation!=)

Hejsan på er!

Jag kan bara säga att det här sitter en glad Maria som har en massa ny insperation.
Kvällen tog oss till en resturang där vi åt ett par gånger förra året.  Jätte god mat men lite lång tid tog det.
Efter det gick vi strandpromenaden till hotellet där vi bodde förra året (Sun ving resort) och kollade på deras underhållning. Jag kan bara säga wow.  Att fyra personer som är så unga kan vara så duktiga och dessutom vara så duktiga tillsammans! är något som verkligen imponerade på mig. Jag fick insperation tillbaka, och det har jag inte haft på ett bra tag nu, det känns så roligt! =)


Håkan och Mamma på resturangen! =)



Inte världens vackraste bild men..



Min efterrätt, och jag är inte så bra på att knäppa kort som ni ser!

Nu sitter jag ute på balkongen och njuter, men det blir inte för sent, imorgon är en ny dag!
Sov gott vi hörs imorgon!
//Maria


Showschool

Hejsan!

Idag har det varit lite dålig uppdatering, men nu är det semester och jag behöver nog inte ursäkta mig =)
Idag låg vi vid havet och solade och badade, helt underbart!
Sedan vart det välkomst möte med lite underhållning från två av medlemmarna i showteamet, riktigt duktiga. Efter det vart det showschool.
Trodde det skulle vara fler med, men det var jag och en tjej till. Söt norsk tjej (eller dansk? tror hon var norsk) och en kille och en tjej från showteamet. Grejen med detta är att man ska få prova på hur det är att jobba som showartist på fritidsresor, och jag har haft mina funderingar på om det skulle vara något, så det är ju bra att få prova på lite. Vi fick värdefulla råd och en massa träning på Abba medleyt vi ska köra.


Två härliga och duktiga tjejer från showteamet.



Dagens outfit: blommig blus och bälte- Gekås (Ullared), jeansshorts- Kappahl. Skorna syns inte på bilden, men jag glömde lägga in dem i shopping inläggen. Men dem kommer i alla fall från Scorett.

Om nån timme så blir det ut och äta, får se om vi går till en resturang som vi var till förra året som hade supergod mat. ¨
Uppdaterar nog lite mer senare med lite mer bilder och sådant. Ni får jätte gärna komentera! =)

//Maria

Mallorca är så fint!

Hejsan!

Nu har vi varit ute och ätit och tagit oss en promenad längs den underbart fina stranden.
Till middag blev det Fläskfile och pommes för er som ville veta, på en resturang som låg i princip på stranden, supermysigt.
Efter det gick vi vidare och kollade in vårat hotell som vi bodde på förra året, och vi började prata om vilket av hotellen som vi tyckte var bäst. Vi kom fram till att det är ganska lika, båda hotellen har för och nackdelar. Det vi bodde på förra året låg precis vid stranden, men hade lite tråkigt poolområde. Det hotellet vi bor på nu har jätte fint poolområde men ligger ett par hundra meter ifrån havet. (Inte speciellt långt ifrån men)

Just nu sitter vi ute på balkongen och kikar ut över havet och bergen, jag hoppas på att få lite insperation nu också, till lite nya låtar och sådant.
Imorgon börjar showschool, och temat ska tydligen vara Abba, det kan nog bli både roligt och intressant. Det var visst på kvällen och inte morgonen som jag hade trott.



Det vart lite mer onyttigt köpt. De har till och med glutenfria kakor här ( på affären utanför vårat förra hotell)



Finn ett fel, hahah!?

Ha det bra så hörs vi imorgon!

//Maria


Lite uppdatering från Mallorca!

Hejsan på er!

Nu sitter jag på hotellrummet i Mallorca!
Vi har en superfin utsikt och väldigt bra väder.

Vi käkade lunch här på hotellresturangen. En strips blev det för mig, inte så nyttigt men det är ju semester så då får man ju unna sig lite. Vet ni förresten vad en 20 ml cola kostar ? 25 Kronor!!!? Asså det är inte ens lika mycket som det är i en burk med cola ?!
Poolområdet är jätte fint, än har vi inte varit ner  till havet, vi låg mest vid poolen de cirka två timmarna vi hann och orkade sola idag.



Här sitter jag i bussen på väg till Hotellet.



Här är jag på våran balkong! Ser ni utsikten!?
Mallorca är ett sådant vackert land!

Dagens outfit: boxarlinne- Gekås (Ullared), shorts- Hm, bälte- Vero Moda!

Nu ska vi ta det lugnt ett tag och sedan blir det ut och äta lite middag. Det blir nog inte allt för sent. Jag somna vid 12 i natt och gick upp 3, efter det har jag inte sovit något. Tre timmars sömn är rätt så lite!

Fortsätt läsa min blogg gott folk och ha det bra!

//Maria

Lite information!

Hejsan!
Tänkte lägga upp lite kort och information om vårat hotell för er som vill veta lite!

Men nu gick det tydligen inte att lägga upp bilderna?! Det verkar som om det är kopieringsskyddat, men jag får ta och knäppa kort där så får ni se ändå, men jag kan ju skriva lite om det i alla fall.

Till havet så är det 400 m, men hotellet har som det ser ut på bilden ett väldigt fint poolområde.
Hotellet har 6 våningar, gym, resturang, bar, barnklubbar, det är cirka 250 meter till lokal shopping osv. Jag tror det blir lättare att skriva när jag väl är där .

Vi ska upp kvart över 3 och planet går kvart i 7 imorgon bitti, så det blir upp tidigt, men det är det ju värt.

Jag ska ju gå i en showskola på Mallis också. Det är 2 timmar om dagen 5 dagar i veckan, och det är hotellets showteam som har utbildningen om jag har förstått rätt. Det ska bli kul! =)

Jag kommer nog inte att skriva mer försen jag är på Mallorca. Ni förstår nog att det inte kommer att bli lika bra uppdatering, men jag ska försöka att skriva i alla fall en gång per dag!

Ha det så bra!!

//Maria


Reseångest

Hejsan!

Sitter nu hemma hos Håkan  (Mammas kille för er som inte vet det) och Mamma!
Jag har börjat fått reseångest, och då menar jag det.
Jag är rädd för att något ska hända och så saknar jag redan alla.

Får se om jag kom ihåg allt jag skulle ta med mig också, det vart nog lite mycket men det är bättre än för lite..

Skriver mer om en liten stund, tänkte visa hur hotellet ser ut och så =)

//Maria


Nya mobilen! =)

Hejsan!

Nu har jag nästan packat klart! Ta nästan som ni vill!

I alla fall så fick jag min nya mobil idag! =)



Här är den. Jag gillar den verkligen! =)
När jag köpte den så hade jag lite svårt att välja färg, då sa han som sålde den - Om du ändå ska ha en tjejmobil så kan du lika bra ha den i rosa ! Något sånt, haha tyckte jag var lite kul, eller sättet som han sa det på var rätt kul vill säga.

Jag har faktiskt hunnit tagit mig en springrunda också, ibland är man duktig.

Vi hörs lite senare!

//Maria

Packar!

Godmorgon på er!

Här hemma är packningen i full gång.
Jag både älskar och hatar att packa.
Jag älskar det för att då får man verkligen det där resepirret då man bara längtar, men jag hatar det för att jag inte kan bestämma vad jag ska ta med och inte ta med. I- landsproblem tror jag man kan kalla det!

Nu kom Mamma och skulle gå igenom vad jag packat hittils och jag ser att hon tycker jag tagit med lite onödiga saker, typ 5 par skor, höhö.

Någon hade frågat om jag hade spelat The sims 3 än, och det har jag. Jag tycker att det är kul men mer komplicerat, men man lär väl sig efter ett tag!

Förresten måste ni läsa en kompis till migs blogg. Hon tog en paus men nu är hon igång igen. Det är hon som fotograferade mig förut, och hon är verkligen en jätte duktig fotograf men nu på sistone så har vi även fått se att hon är grym framför kameran också! Kika gärna in på hennes blogg : Elinanilssoon.blogg.se

//Maria

Shopping del 5 eller 6 ?

Hejsan!

Jag var faktiskt med och tränade en stund på fotbollen. Det var jobbigt men kul, och jag hade glömt vilka otroligt roliga och härliga personer som är med i laget. Får se om det blir att försöka fortsätta träna nu ett tag. Men det blir i så fall först efter Mallorca.

Nu kommer Shopping del 5, eller är det del 6 ?
Kommer nog inte hinna göra en till del så det får bli lite mer bilder än vanligt i den!


En lite längra t-shirt som går att matcha till både jeansleggins, shorts och ett par snygga jeans leggins ?



En vit mönstrad tjocktröja. Köpte en likadan fast i svart som jag visade i början!




Ett par jeans i något USA märke tror jag, då storlekarna inte verkade vara svenska.



Jeans kjol med dragkedja i märket Koola Anna! Denna går att matcha snyggt med både ett brottarlinne och med en söt blus.



Ett midjebälte som blir fint i midjan till den rosa eller vita kjolen som jag tidigare visat.



Söt blus som går att matcha till både jeans och shorts.


En söt och mysig stickad tröja. Dock ser den lite konstig ut när väggen också är grå. Mysig att använda till mjukisbyxor men kan också snyggas till med matchning med jeans eller shorts. Kanske att det skulle bli snyggare med en shorta under också?



Twiligt böckerna, den första och den andra, och en bok med citat från dumma politiker.



Jag köpte även The sims 3.
Jag vet inte om jag har fått med allt nu, det var rätt mycket grejer och jag är jätte nöjd med allt =)

Komentera gärna vad ni själva tycker! =)

//Maria


Kika fotboll

Hejsan!

Idag har jag fått en liten kick och ska alldeles snart gå upp och kolla på fotbolls träning.
Saknar laget och saknar sporten, saknar också min kondtion.

Så nu blir det helt enkelt att åka upp och i alla fall kika på mitt kära gamla lag, ska bli skojskoj!

Vi hörs lite senare! =)

//Maria

Torsdag!

Hejsan!
Nu har jag varit hemma hos Robban och sett deras nya superfina lägenhet i stan och nu är jag hemma igen.

Har dock väldigt ont i huvudet och känner mig hängig, och jag vill inte bli sjuk nu alltså!!

Dagens fråga idag är varför "vissa" (snarare sagt en person) tar avstånd. Förut var du så entuastisk men nu är du en helt annan person och har alltid konstiga ursäkter och undanflykter. Är det jag som har förändrat mig eller är det du som inte längre är samma vän som du för bara ett tag sedan var ?

Skriver nog mer om en stund!

//Maria

Haft det bra hos bror och Jessica!

Hejsan!

Jag har haft det jätte bra och trevligt här hos Niclas och Jessica, men idag är det dax att åka hem. Först blir det en sväng till Robban men sedan blir det hem och packa!

Nu ska jag nog ta och göra mig lite frukost och läsa lite, ev lite Wii fit! Låter som en härlig morgon för mig.
Vi hörs lite senare

//Maria

Friskis och Svettis

Hejsan!

Jag kom hem från ett träningspass här i Uppsala nyss!
Det var faktiskt på Friskis och svettis! De har en hyffsat ny lokal här där det finns både gym och ett otroligt fint och stort träningsrum. Vi gick på ett styrkepass som var riktigt jobbigt jag och Jessica!

Idag åt jag en jätte god soppa, typ thai soppa, riktigt god fast den var stark. Till det blev det quinoa! Gottgott!

Nu ska jag gå och vara lite social!

Ha det bra //Maria

Ny mobil beställt =)

Hejsan på er!

Imorse gick jag ner till Gränby och mötte upp min mor, och så gick vi lite i affärer och sedan gick vi och beställde en ny mobil åt mig! Jätte bra tycker jag, min mobil är inte i det bästa skicket precis så det vart en ny fräsh och rosa! Ni får se hur den ser ut sedan när jag har fått den. Får se om jag får den innan Mallorca eller inte.

Sedan gick jag tillbaka hem till Niclas och Jessica och det är där jag befinner mig nu. Jag och Jessica satt och pratade och nu har hon åkt iväg en stund så nu ska jag spela lite Nintendo wii Fit! Det finns yoga och riktigt jobbiga träningsövningar som är superkul.
Ikväll kanske vi åker iväg och tränar lite också.

Ha det bra!
//Maria

Tack alla för en superbra dag!

Hejsan!

Åkte in som planerat med Kajsa till stan. Hinner bara gå en stund innan vi blir glatt överraskade av Matilda, Olivia, Lovisa och Maja. Alla dessa  godingar hade nämligen planerat att fira min födelsedag lite i efterskott så här och jag hade inte misstänkt någonting. Så vi käkade och badade i fyrishov, åt en supergod tårta med marräng, chokladmouse, grädde, vanlijkräm och hallon!
Sedan åkte jag till bror min och så åkte vi och åt mat och gick sedan vidare på bio. Änglar och demoner såg vi, och det var antagligen den mest avancerade filmerna jag sätt. Ändå var den superbra och var verkligen spännande ända från början till slut. en 4/5 poängare. Se den!

Tack alla för en super bra dag!
Familjen och vännerna betyder mest!

Uppsala

Godmorgon!

Idag blir det att åka in till Uppsala med Kajsa, och kika lite på stan ett tag. Sedan blir det att åka o hälsa på Niclas och Jessica (Bror och hans sambo).
Jag börjar bli lite nervös inför Mallis. Mest för flygresan..


Om jag  inte skriver något mer idag så är det för att jag inte har tillgång till någon dator, eller att jag inte hinner! Men jag kanske skriver mer. Annars så hörs vi imorgon igen!


//Maria


Shopping del 5 och lite andra bilder!

Hejsan!
Här kommer del 5 i mina kläder och saker från Ullared!



En av mina favorit karuseler på Liseberg! =)


En jacka som jag tycker jätte mycket om!!
Den ser dock lite annurlunda ut på!


Dey var nog inte världens bästa bild men den får duga!



En småblommig tunika! Ser lite konstig ut brevid väggen men den är enligt mig söt i verkligheten, går att matcha fint med ett par snygga jeansleggins!



Mina nya chinos! Märket är Koola Anna och dessa är supersköna och fungerar att matcha till det mesta!



Ansiktsrengöring, ansiktsvatten, schampo och balsam, tandkräm, deo och deospray! Alltid bra att ha!! =)



Emil, jag, Fanny och Kristoffer! Våra Norska polare!

//Maria

Trött!

Hejsan!

Jag vaknade för en stund sedan efter att ha sovit 3 timmar mitt på dan!?
Jag är verkligen trött typ hela tiden.

Vet inte vad jag ska göra nu, vore lite mysigt att kika lite film ett tag, det kanske man ska ta och göra?
Borde bli en promenad också men får se hur mycket jag orkar.

Jag uppdaterar om ett tag för nu e jag bara trött och tråkig!

//Maria

Måndag

Hejsan!

I gävle hittade jag en och en halv bikini! ( en hel och ett par bikini trosor) så nu har jag bikinis till Mallorca och det känns ju bra!

Robins (brors) lägenhet låg inte bara otroligt fint och centralt till utan var även en av de absolut finaste ettorna jag sett! Han har en vägg som de har målat typ som randigt på (svårt att förklara) och det är så fint!

Nu är jag hemma igen och funderar på vad man ska ta och hitta på nu då!

Imorgon blir det bio och ev lite shopping före med Kajsa, på onsdag till robban och på Lördag till Mallorca! Underbart.

Lägger upp bilder på dagens shopping och del 5 från ullared lite senare!

//Maria

Åker till Bror i Gävle

Hej på er!

Vaknade rätt tidigt, för idag ska vi åka till min yngsta storebror Robin där han bor i Gävle. Ska bli kul att se hur han bor =)

Gårdagen var supertrevlig och jag har så fina vänner!!

Tar nog med mig datorn så det kommer nog ett inlägg lite senare också!

Förresten så måste ni se The proposal!! En av de absolut bästa filmerna jag sätt! (Förutom typ verklighetsbaserade). Se den, jag tror inte att ni blir besvikna!

Ha en fin dag så hörs vi senare!
//Maria

Snabbt inlägg

Hejsan!
Hinner inte skriva så mycket nu ska hem till Frida direkt. Bion var jätte bra.

Skriver mer imorgon bitti!

//Maria

Shopping del 4

Hejsan!
Nu har jag varit ute och sprungit och det var riktigt jobbigt och jag känner mig inte helt pigg, men så har jag ju haft mycket att göra ett par dar också sådant tar på krafterna. Men det har ju varit roliga saker så då är det värt det.

Nu kommer shopping del 4. (plus lite bilder från veckan)
Vet inte hur många delar det blir, men ni får jätte gärna komentera.



Tre vanliga baslinnen med brottar rygg. Jätte sköna och praktiska linnen.



Trosor och strumpor, en massa toffsar och hårspännen, det är alltid bra att ha!


Ett regnställ i märket on the peak! (Har byxor till också). Alltid bra att ha!



Underbara älskade Ullared! Dock ser man inte mycket alls av byggnaden. Den är verkligen jätte stor!



Min supersnälla morfar!



Vi hade lite flumm!

Nu ska jag på bio! Ha det bra!

//Maria

Veckans topp blogg lista

Hejsan!

Jag är verkligen jätte trött just nu. Förstår inte hur jag ska orka hålla mig vaken hela dagen.
Nu ska jag ut och springa, brukar bli lite piggare då i alla fall.

Veckans blogg topplista!

1. Charlotteperrelli.chic.se
2. Englasshowroom.com
3. http://gekasullaredbloggen.blogspot.com/
4.Blondinbella.se
5. Alicesvensson.blogg.se

Blir inget traktorrace idag förresten (tror jag), blir nog bio istället!

Vi hörs om ett tag!
//Maria

Shopping del 3

Godmorgon!
Det blev inget mer inlägg igår, vi var ute och åkte moped och spelade dator hela kvällen typ.

Här kommer i alla fall Shopping del 3!


Söt kjol från Koola Anna. Fungerar att matcha med ett vanligt baslinne och en söt kofta över. Kanske ett bälte i midjan?



Två par Jeansleggins i olika nyanser. Riktigt sköna och söta att matcha till en fin tunika.


En tunika med lite färg. Jag ville ha något med lite färger, blir nog fin i Mallis!

Nu ska vi ner och äta frukost, vi hörs senare!

//Maria

Lördag!

Hejsan!

Eftermiddagen spenderades med Olivia, Fanny och Kajsa. Vi spelade Fotboll och badade i Olivias pool, jätte mysigt och roligt.
Ikväll ska vi fyra hem till Kajsa och spela the sims, hihi jag är typ beroende av det spelet. Sedan sover vi nog hos Kajsa också!
Imorgon blir det iväg på traktorrace med tjejerna, sen får vi se om det händer något roligt på kvällen med.

Nu ska jag nog ta och äta lite glass, det är trots allt helg!

Vi hörs nog senare och då kommer jag tillbaka med Shopping del 3.

//Maria


Superrolig dag!

Hejsan!

Imorse vart det tidigt upp! Redan vid 8 vart jag hämtad! (Men jag ska nog inte klaga, min bror åkte vid halv 6 typ.)

Angelica kunde tyvärr inte vara med då deras ena hund inte mår någe bra, det var synd!

Väl där så var det rätt mycket folk och jag sjöng typ sju låtar och det gick sådär. Sedan vart det direkt sänt från radion, melodikrysset, det var rätt häftigt faktiskt!
Gissa vilka som var där när jag sjöng då?! (Jag tänkte inte på det då)
Kristian Luuk och Karina Berg! Hur coolt är inte det?

Sedan vart det att sjunga en till gång och då gick det riktigt bra, och även den sista gången gick det bra! Jag är nöjd och fick många fina ord och det är jätte roligt!

Om en vecka åker vi till Mallorca! =)

Nu ska jag ta det lugnt och sedan blir det nog att åka till Olivia och bada med henne, Kajsa och Fanny! Trevligt!

//Maria

Shopping del 2.

Har varit hos Fredrik och Angelica hela dan och även varit nere på torget och kikat på Sara som var jätte duktig!

Nu kommer shopping del 2 och klädesplaggen kommer inte i någon speciell ordning utan jag lägger bara ut bilderna lite hur som hälst.



En blus som går att matcha med det mesta, både med jeans och shorts, lite stor men jag tycker så mycket om den så jag köpte den ändå, den kanske ska vara lite stor med.



En ballongkjol i ett mjukt material som jag köpte för att använda som strandkjol men den kan även användas vid lite finare tillfällen om man matchar med ett snyggt bälte till.



Den här klänningen är en av mina favoriter och den åker absolut med till Mallorca! =)



Denna bilden lägger jag upp bara för att visa min sååå goda glass! Haha den hette typ dröm eller något och glasstokig som man är var man tvungen att prova den, dock orkade jag knappt halva men god var den!



Här är nog min favoritbild! Hihi!



Här har ni även en bild från Grillmästerskapet på campingen då kanal 5 var där och filmade!

Imorgon blir det upp tidigt och åka till Söderö och sjunga. Vi får se om datorn får följa med, annars skriver jag på eftermiddagen/kvällen!

Ha det bra
//Maria

I Östhammar!

Hejsan på er!

Nu befinner jag mig i Östhammar och är hundvakt åt min bror och Angelicas hund. Deras andra hund har fått något fel på tänderna så de fick åka in till Ulltuna för att hon var alldeles svullen i ansiktet stackarn.

När Angelica kommer hem blir det att träna på det vi ska sjunga tillsammans imorgon på Söderby dagen. För er som har annonsbladet så står det att jag ska sjunga där, men det står ingen tid. Första gången vi sjunger är vid halv 9- 9 på morgonen, precis före melodikrysset. Sedan vet jag inte när vi sjunger andra gången.

Nu tänkte jag ta med mig Mimmi ner till torget och kolla på en god vän när hon sjunger, hämtar nog upp Maja på vägen också som har jobbat. Blir trevligt att träffa henne eftersom vi inte träffats på länge.

Senare kommer shopping del 2 för er som är intresserade!


//Maria

Shopping del 1

Hejsan!

Vaknade runt 12 med världens huvudverk så jag har inte uppdaterat så mycket som jag hade velat.
Mitt rum är översvämmat med påsar med kläder och saker, köket lika så, men jag har hunnit knäppa kort på lite av det jag köpte och tänkte lägga upp det i lite olika delar.



Vit tunn kjol. Finare i verkligheten och blir superfin att matcha till ett vanligt baslinne med ett fint bälte till. Jag använder den som hög midje kjol, men för dem som vill ha ett längre alternativ så funkar det fint att använda som en vanlig kjol. Denna följer nog med till Mallorca! 



En svart munktröja med en fin passform. Funkar såväl till ett par jeans som ett par sommriga shorts.


Ett par svarta tofflor som inte bara är super sköna utan även är snygga också.
Paljetterna lägger till det där lilla extra till dem.

Så, det där var shopping del 1, komentera gärna!

//Maria

Jätte bra dag på Liseberg, jätte bra vecka!

Hejsan!

Nu är jag hemma igen!

Idag åkte vi till Liseberg, och där kryllade det av snygga killar eftersom Gothia cup spelas där denna veckan.
Åkte en massa roligt, även om jag inte åker det allra värsta så tycker jag att det är jätte roligt!
Träffade min saknade Morfar också som är 85 år och pigg och orkar gå på Liseberg med oss, det var trevligt!

När vi skulle gå ifrån Liseberg så kommer det förresten självklart en fågeljävel och skiter mig rakt på skallen!!! Jag fick lite panik. För typ 1-2 år sedan så hade jag en fobi för fåglar och speciellt fågelskit, vet inte varför men rätt sjukt.

På vägen hem somnade vi och sedan i Västerås stannade vi och åt och sedan kikade vi film i bilen.
Hade en jätte bra dag och en super bra vecka, tack Mamma, Håkan och Fanny för att ni är så bra!

Nu ska jag nog sova lite, imorgon kommer det nog lite kort och sådant på all shopping, dock kommer nog inte allt i samma inlägg för det blir för långt tror jag.
Men nu blir det i alla fall lite bättre uppdatering.

Ha det bra
//Maria

Nu vidare mot Göteborg

Hejsan!
Nu har vi precis städat igenom stugan ( läs, mamma och Håkan har precis städat igenom stugan) och det är snart dax att åka iväg till Göteborg.
Gårdagen innebar mycket shopping, glassätande, god mat osv.
På kvällen gick vi iväg för att kolla på grillmästerskapet och vilka tror ni inte var där om inte Kanal 5 som var där och filma igen! (Kan även meddela att dem var vid köpcentret när vi var där idag också)
Så nu får ni kanske se oss på TV i höst! =)

Om vädret blir bättre eller snarare sagt om inte vädret blir sämre så stannar vi nog en stund på Liseberg också, och så ska vi träffa min morfar som bor i Göteborg också! =)

Vi hörs ikväll eller imorgon så ska ni även få en rapport på vad jag har köpt!

//Maria

Ännu mer shopping

Hejsan!

Idag vart det ännu mer shopping!
Det  vart mer än tänkt men bara saker som jag ville ha! Riktigt bra fynd!

Så nu har jag hittat både skor, kläder, spel, böcker, pilatesboll, godis, hygienartiklar, hårsaker osv. Jag är verkligen nöjd.
Glömde att berätta att de filmade från Kanal 5 både igår och idag också, vet inte om vi kom med i dag men vi stod typ framför kameran igår. Lite kul.

Ikväll blir det kyckling, rostbiff och potatissallad! Mums!
Just ja, de har någon grillmästerskap på campingen, kan nog bli skoj att kolla på, kanske det blir lite minigolf ikväll också?

Imorgon blir det att lämna campingen och åka vidare till Göteborg där vi ska träffa min morfar och eventuellt om vädret tillåter gå på Liseberg =)

Ha det bra
//Maria


Mer shopping!

Hejsan!

Efter det senaste inlägget så har det hänt jätte mycket!
Vi gick ner till "centrum" eller vad man ska säga och köpte lite smått och gott!
Det vart två twilight böcker och en dumma citat av politiker och två par skor! Det gillar vi!
Sen gick vi hem och tog det lugnt och läste ett tag och sedan vart det ner till Ullared (Gekås) och ännu mer shopping.

Sen vart det hem och äta jättegod grillad mat och snart väntar minigolf, får se hur det går!

Kram
//Maria


Massa shopping =)

Hejsan!

Nu sitter jag här på uteplatsen, mamma fixar lite i köket, Håkan sitter i sin nya stol o solar och Fanny sitter i Trappan och steker!
Vi är alla rätt slut efter en dags shoppande. Var på Gekås( ullared) före 10 och gick hem runt 2 tiden.
Det vart en hel del fynd, för allihopa men jag är inte helt klar än.
Ikväll ska vi tillbaka och då blir det att kolla lite skor och sådant, de har ju skooutlets och sådant utanför och det är ju trevligt!

Nu har vi även haft lite modevisning här, skojskoj!

Nej nu ska vi gå ner igen och kolla lite böcker i bokoutleten, vi hörs!

//Maria

Vi har det bra!

Hejsan!

Sitter här inne i stugan i vårat rum ( vi hade turen att få ett helt eget rum) och ska kika lite film snart tänkte  vi .
De verkar inte vara så väl informerade om att det finns allergiker runt om själva köpcentret. Inte ens burger king hade glutenfritt bröd, men det fick bli strips istället och det är ju inte dumt det häller.

Imorgon blir det shopping och det ser vi fram emot!
Om ni föresten ser oss på TV sedan så kommer vi antagligen att stå och hålla i varandra typ hela tiden för det är så otroligt mycket folk utan någon hänsyn alls typ. Det gäller att se upp för alla vagnar och shopping galna människor.
Imorgon kväll blir det grillning och minigolf, sätter oss säkert en stund vid vårat lilla ställe (en bänk som låg mysigt till, hihi) också, jätte fin camping är det verkligen! =)





Här har ni då våran mysiga stuga!



Vi är coola =)


//Maria

Framme! Och kom med i Camp Lingman! =)

Hejsan!
Nu är vi äntligen framme! Eller vi har varit framme ett par timmar nu och resan kändes inte allt för lång!
Vi har hunnit vara in på Ullared (Gekås) och handlat chips o godis men inte shoppat loss än, det sparar vi tills de kommande dagarna! Skoj =)

En annan super rolig nyhet är att jag kom med i Camp Lingman!!! Ett musikläger som Lingman och co har! Det är så roligt att ha kommit med!!! =)

Sitter o chillar lite nu och om ett tag blir det ut och käka, mysigt!!

//Maria


Sitter i bilen!

Hej på er sötnosar!

Nu sitter vi i bilen någonstans i Jönköping eller något, cirka 17 mil kvar men har sovit typ hela vägen nu förutom när vi käka lite lunch nyss.
Värsta fina utsikten där vi e nu, ni skulle bara se. Lite molnigt men dock väldigt varmt och skönt.

Till Maja : Vi kommer hem på Torsdag eller Fredag!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Får checka in på campingen klockan 15.00 så sedan blir det väl att ta det lite lugnt och eventuellt en sväng till Ullared (Gekås) för att köpa lite godis till kvällen.

Vi hörs mer senare antagligen! Tack för att ni komenterar lite också, det är jätte kul!

//Maria

Skojade!

Hejsan!

Jag bara skojade med er i det förra inlägget, jag har inte alls klippt mig, men vad tycker ni? Långt eller kort hår?

Min eftermiddag/kväll har bestått av ute och sprungit, kikat på Tv, packat lite, och längtat inför morgon dagen!
Visserligen så kommer vi att få åka bil i 8 timmar innan vi kommer fram till campingen, men det är det värt.
Jag kommer att ha med mig datorn och internet till den så jag kommer att blogga ändå.

Blir upp tidigt imorgon, redan klockan 7 åker vi och hämtar upp Fanny! Blir att sova, kika film och så i bilen =).

Vi hörs imorgon om inte annat!
Kram på er

//Maria


Ny klippt!



Nyklippt!
Inte speciellt nöjd och saknar mitt gamla hår, men That´s life, finns inget att göra åt saken nu!

//Maria

Dålig uppdatering

Hejsan!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag är helt slut så jag har helt enkelt inte orkat skriva något!
Fanny och jag spelade till 3-4 tiden, kommer inte ihåg, och sedan somnade nog båda ganska direkt och sov till typ 12- tiden.
Annars har jag inte gjort mycket alls.
Inte packat! Inte gjort nån inköpslista och bara tagit det lugnt (och sovit ännu mer). Så nu börjar jag känna mig lite stressad. Men jag har tid på mig, det har jag!

Nu blir det nog ut och springa!
Sedan duscha, packa, göra lista och invänta Fanny!
Yeah right att jag kommer att göra det där!
Vi börjar med att springa o duscha så får vi se, hahah! LatMaria!

//Maria

Mitt i natten inlägg!

Godnatt, godkväll eller godmorgon!?

Fanny och jag har haft lite överskottsenergi typ hela kvällen/natten!
Först runt 23.30 fick vi för oss att vi skulle gå ut och gå, o sedan gick vi in och käkade jordgubbar och pratade med Robban i telefonen!
Sen börja jag spela sims och Fanny har hunnit läsa ut sin bok. Nu sitter vi båda här breved varandra i min säng och spelar the sims 2 på varsin dator! Lite humor i det hela är att ingen förstår själva grejen vad som är roligt med The sims, men kul är det!

Får se om det blir sova snart eller ytterligare speltid?
Har i alla fall jätte trevligt =)

//Maria

Tyck till!



Hejsan på er!
Nu sitter jag brevid en Fanny och vi håller på och fixa lite bilder. Jag är skitdålig men Fanny är ju bra i alla fall.

Men nu undrar jag vad det är ni vill läsa om ?
Vill ni läsa om min musik, dagens outfit, min musik, helt oväsentliga saker eller vill ni att jag ska lägga in typ tips och sådant? Det är jätte svårt att veta vad ni vill läsa om!
Bilden vart lite suddig, jag vet.

Lyssnar på Michael Jacksson, han var grym! Verkligen!

//Maria


Lördag

Hejsan på er gott folk!

Min förmiddag har gått åt genom att ha sprungit, slappat och kikat en super bra film som jag tyvärr inte kommer ihåg vad den heter! På 3:an gick den i alla fall.

Nu känner jag att jag borde börja planera lite inför resan på Måndag. Skulle nog behöva göra en inköpslista, eller som vi snackat om, en lista på vad jag inte ska köpa, haha! Det är grymt lätt att man kommer hem med en massa onödigt bara för att, så man får tänka före man köper helt enkelt.

Nu tänkte jag spela lite på gitarren också, treevligt! Och ikväll kommer Fannybanny tror jag =)

(Förresten är jag i Mallorca idag om två veckor)

//Maria

Åldersångest

Hejsan!

Så nu är man 15 år, och jag kan ju säga att det är lite åldersångest här ja!

Sov inte allt för länge utan vaknade typ halv tio och dessutom pigg. Solen skiner och det är Lördag, härligt!

Har precis ätit frukost, så om det blir en joggingrunda så får det vänta nån halvtimme, för jag är inte en sådan som tycker om att få håll när man är ute och springer, men vem är det ?

Kram// Maria

Fin dag!

Hejsan!

Nu har alla åkt hem!
Har haft en jätte mysig dag med enbart familjen! Fick jätte fina presenter!
Av Mamma: Björnborg väska, pengar och en grej som man ska ha under datan om man sitter i bilen eller i sängen eller något sånt, jätte smart! =)
Av Håkan: Presentkort på Ullared =)
Av Niclas och Jessica: Jag ska få göra något tillsammans med dem i höst, vad är inte bestämt än men det blir någon rolig upplevelse i alla fall, och blommor =)
Av Fredrik och Angelica: 4 filmer som verkar superbra! Bra att ha nu när vi ska åka bil långt också.=)
Av Robin : Presentkort på Gina tricot, alltid bra =).
Av morfar: Pengar
Av farmor: Pengar

Tack alla för en jätte fin dag och jätte fina presenter! Ni betyder allt för mig!

Tack till er andra som gratulerat också!

//Maria

Lite uppdatering

Hejsan! =)

Täntke bara uppdatera lite bara för att!
Ikväll vid 6 kommer i alla fall brorsorna mina (plus Angelica o Jessica). Så det blir roligt, det är ju inte så ofta alla träffas tillsammans så det var jättekul att alla kunde komma idag!

Vi hörs nog senare!
//Maria

Världens mognaste 15 åring






Bjuder  på bilder på världens mognaste 15 åring.... hahah

//Maria

15 år idag!

Och så var man 15 år!

Väcktes med frukost på sängen av min underbara Mamma och fick lite presenter och så, myysigt =)
Bilder på vad jag fick får ni senare.

Det känns så konstigt att vara 15 år, det känns så gammalt på något vis. Jag tycker att man växer upp såå fort alltså!

Ikväll kommer bröderna mina och deras respektive och så blir det taccogratäng och ost och skinkpaj och till efterrätt så blir det kladdkaketårta! Mums!

//Maria

Torsdag!

Hejsan på er!

Nu är jag hemma! Åt jätte gott grillat hos Fanny och det vart många skratt för att vi har så himla bra humor!
Tog en promenad hem och har bestämt att det inte blir något springande idag, Det räcker med promenad till och från Fanny! Känner mig inte helt pigg och har lite ont i huvudet så.

Nu blir det nog att ta det lugnt tror jag.

Topp 5 bloggar för mig just nu!

1. Blondinbella! Jag vet att alla undrar varför jag tycker att hon e så bra , men jag tycker hon e mogen och är en bra förebild helt enkelt!
2.  Minneavtherese.blogg.se! Bloggen som Thereses kompisar gjort till henne, man sitter med tårar i ögonen hela tiden!
3. Kenzas.se! Det känns som att denna blogg har blivit bättre på något vis igen!
4. Stinalee.se! Samma sak med den här! Stina ska ju få en bebis också, så gulligt!
5. Englasshowroom! Sååå bra helt enkelt!

//Maria

Lite bilder

Hejsan!

Fanny och jag kikade på en film som hette the return, jag tyckte den var skitläskig och Fanny bara skrattade åt mig. Den var bra, 3/5 poäng.
Sedan har vi haft lite hårsalong här, eller Fanny fick göra en massa frisyrer på mig.
Snart ska vi grilla, det gillar vi!

En bild från en av våra kryssningar =)
 En väldigt gammal bild på Lovisa mig, Fanny och Kajsa.


Gåvsta förra sommaren

//Maria

Hos Fanny

Hejsan!

Kikat lite tv på morgonen och sedan tog jag mig en promenad hem till Fanny och det är där jag befinner mig nu!
Har egentligen ingenting att skriva just för tillfället men jag återkommer!
 
//Maria

Gott!!

Hejsan!

Tyvärr glömde jag kameran men vi hade jätte mysigt!
Det blev Melon, Kiwi, Jordgubbar, Päron, Äpple och Annanas som vi doppade i smält choklad, underbart gott! Satt ute på Fannys altan och vädret är nu faktiskt helt okej! Bra det!

Lånade ett till sims spel från Fanny, och jaaa jag vet att jag är en liten tönt men det står jag för !!

Kramar //Maria

Onsdag

Hejsan!

Hade precis tagit på mig springkläderna och gått ner för trappen när jag märkte att det spöregna, dessutom började det åska ganska direkt efter det också!
Men jag väntade i alla fall tills åskan hade lagt sig och sedan gick jag ut och sprang, härligthärligt!

Snart blir det middag, och sedan bär det snart iväg till Fanny där vi ska ha sådan där fondu (heter det så?). När man doppar frukt i choklad i alla fall, vi tjejer från igår. Trevligt.

Just nu sitter jag och längtar ihjäl mig till Fredag (födelsedagen), måndag (ullared) och Mallorca! Underbart det ska bli alltså!!

Hörs senare! // Maria

Lite bilder från förra veckan

Hej  igen!

Här kommer lite bilder från förra veckan, kom på att jag glömt lägga ut dem!


Här är från uppträdandet på torget i Östhammar i Fredags. Dessa är The Entertainers och de har en blogg ni kan besöka om ni vill : Theentertainerss.blogg.se.
Från vänster: Theresia, Angelica, Helena.


Här ser ni Jessica Linden som sjöng och spelade!

Fick en förfrågan om jag ville sjunga i Östhammar nästa vecka, men då är jag bortrest så jag fick tacka nej, lite tråkigt.

//Maria

Mästerkocken Maria

Hejsan!




Här har ni då mitt mästerverk som kock!
Det ända som är grönsaker i "salladen" är gurkan, annars är det bara ägg och köttbullar och ost i den! Helt okej resultat alltså!!

//Maria

Tjejkväll

Godmorgon!

Gårdagskvällen/natten spenderades tillsammans med Fanny, Lovisa och Matilda!
Det var minst sagt en galen natt och vi var vakna till typ 5 (jaja för mig är det sent) och bara prata om allt från himmel till jord! Jätte mysigt!

Just nu håller jag på att göra en sallad, får se hur det går eftersom jag är så otroligt duktig på att laga mat...
Senare blir det nog iväg till Fanny!!


Hörs lite senare //Maria

Tjejkväll!

Hejsan!

Kvällen kommer att tillbringas tillsammans med Lovisa, Matilda och Fanny hemma hos Lovisa!
Blir nog en sådan där mysig tjejsnack kväll och det är alltid kul!
Nu ska jag ta ett stort iskallt glas vatten! Häääärligt!

Vi hörs imorgon om inte tidigare!



//Maria

Fina ord

Hejsan!

Nu har jag varit ute och sprungit, härligt!
Det är lätt att man hamnar i spåret att "integöranågonting" så här när man har lov, men så tänker jag inte låta det bli, så jag tänker springa så mycket jag känner att jag orkar och hinner!

Fick höra fina ord av en vän idag, sådant värmer!
Jag är verkligen en sådan som tar åt mig av vad folk säger!

Ikväll är det mycket bra på TV. Allsång på skansen, Paris Bff, och Morden i midsommer. Får se hur det blir.

Vi hörs om en stund!

//Maria

MariaTherése

Hejsan!

Den här dagen har väl inte precis varit den roligaste men det är skönt att bara ta det lugnt med. .
Tänkte ta en vända ut och springa, det brukar få en på lite bättre humör i alla fall.

Kommer tillbaka senare !!
//Maria

Slöar dag

Hejsan!

Har spenderat förmiddagen till att kolla på Tv, på program som är så patetiska så dem blir bra. En av dem handlade om en tjej som letade efter en ny kille, men så kom självklart hennes ex in i bilden och skulle förstöra allt osv.
Sen har jag spelat sims och bara tagit det lugnt.

Får se vad som händer nu. Det blir väl en promenad och sen får vi se helt enkelt.


Gotland för typ ett år sedan! Sååå underbart


//Maria

Dagens fråga!

Hejsan!

Har varit vaken ett tag och sitter nu och kollar på 7:th heaven, bra program det där!

Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska ta och hitta på, tar dagen som den kommer helt enkelt!

Dagens fråga till er blir Vilket är erat favoritställe?

Hörs senare //Maria

Måndags kväll

Hejsan!

Nu sitter jag och kollar på Sommar på Liseberg (heter det så?) men nu böt jag till 3:an till nåt program jag skrev om förr i veckan, kommer inte ihåg vad det heter?!

Maja och jag tog en promenad på 7,8 km och jag känner mig duktig att ha både sprungit och promenerat idag! =)

Nu blir det nog att kolla Beck och njuta av att vara ledig!

//Maria

Glada men trötta Maria tillbaka

Glada Maria är nu tillbaka!

Har suttit och spelat sims och bara tagit det lugnt ett par timmar. Är super trött fast jag sovit bra!

Snart blir det powerwalk med Maja, skönt med frisk luft, motion och tjejsnack!

Vi hörs lite senare!

//Maria

Kul med foton!

Hejsan!

Nu har jag varit ute och sprungit igen! Det är sååå skönt!
Idag fick jag även mitt fotoalbum jag har beställt.
Jag hade råkat göra en miss så att några foton var kopierings skyddade så de vart lite suddiga, men annars är jag helnöjd. Jag älskar att kolla på foton!



Nu ska jag nog ta och försöka mig på att fixa medleyt. Får se hur det går, teknisk som man är...

//Maria

Dagens outfit!

Hejsan!
Nu har jag varit hemma hos Felicia, och vi valde ut lite låtar och bestämde oss för att ha två duetter, ett medley och en varsin sololåt. Det blir nog bra och det ska bli riktigt roligt!

Här har vi då dagens outfit.
Jeans från ginatricot, svart piké t-shirt från Kappahl och koftan kommer ifrån Lindex.





Kör osminkat så mycket jag kan nu i veckorna så att huden får vila lite från allt. Jag tycker att det är jätte viktigt och man märker att huden mår bättre av det!

//Maria

godmorning!

Godmorgon!

Idag vart det upp tidigt om man gemför med de senaste dagarna!
Detta beror på att jag ska hem till Felicia en stund och träna till ett uppträdande som vi ska sjunga tillsammans på i Augusti. Det ska bli skoj! =)

Annars har jag ett cheer uppträdande och ett sång uppträdande i Juli nu tror jag. Skojskoj!



Avslutar med ett foto från fotograferingen med Elina i vintras!
Nilssonelina.blogg.se

//Maria

Maria hissar och dissar!



Idag hissar jag motion!
Även om det ibland känns jobbigt att  t.ex.gå ut och springa, gymma, sporta, så känns det ju såå bra när man väl har gjort det. Jag tycker att man blir mycket piggare av att motionera så därför blir det hissat med motion idag!

Jag väljer att dissa dumma komentarer.
T.ex. Om någon vet att den har gjort fel så behöver man väl inte fortsätta att påpeka det . Personen är medveten om det utan att man behöver konstatera det 100 gånger så att den mår sämre för det.

Godnatt på er gott folk!

//Maria

Jude Law

Hejsan på er!

Tidigare var jag ute och sprang, och jag vart förvånad över att jag orkade springa rätt mycket mer än jag brukar. Eftersom jag inte tränat kondition så mycket så är jag nöjd.

Nu sitter jag och kollar The holiday med Mamma. Den filmen är underbar. Mycket för att det är tre av mina favorit skådespelare med i den.





Visst är han snygg?

//Maria

Tid, ork, vilja!

Hejsan!

Idag har det varit en rätt slapp dag. En sådan där dag som man har lite tråkigt men ändå inte lider av det helt enkelt.

Just nu känner jag att jag behöver insperation. För mycket nedgångar på sistone med tävlingar och sådant och det är ju sånt som gör en besviken även fast man ska vara nöjd över sin insats i vilket fall som helst.
Dessutom har jag lagt både låtskrivandet och gitarren på hyllan ett tag, något som inte alls är bra och ska ändras på snarast. Jag är inte en sådan som bara ger upp, och jag tänker inte bli det häller.

Nu är det lov och det finns tid och det finns ork och det finns defintivt en vilja.

Nu blir det antingen promenad eller ut och springa lite.
Vi  hörs om ett tag!

//Maria

Dagens outfit!

Hej igen!
Nu har Fanny åkt hem efter en lång promenix och nu tänkte jag lägga upp en bild på dagens outfit!



Jeans- Gina tricot, Vitt linne - Gina tricot, Rosavit randig stickad tröja- Jc


Nu blir det att ta det lugnt ett tag, vad händer idag ?

//Maria

Singing all together

Godmorgon, eller vad man nu säger klockan 13.00 ?

Fanny och jag vaknade och fick nåt litet ryck och sjöng "superbra" låtar som vi inte ens visste va dem hette. Vackert var det ska ni veta! Hihi.

Nu har vi käkat frukost och ska snart ut på en promenix, verkar vara ett bra väder för det.
Nu är det 5 dagar kvar tills jag fyller år för er som ville veta det.

Åh, är det bara jag som får ångest när man har fått en klädkatalog för höstens kläder? HALLÅ? det är sommar nu och jag skulle väldigt gärna vilja få njuta av den så länge det går utan att behöva läsa om höstens mode! Det tar vi som det kommer eller hur? HeHe skämt osido.

Vi hörs lite senare !

//Maria

Bilder från Talangtävlingen Popkorn!

Hejsan!

Sitter o fikar lite här vi och jag kom på att jag hade sagt att jag skulle ladda upp lite bilder från tävlingen i Torsdags! =)



Här ser ni då mig! och låten jag sjöng var Fyra bugg och en coca cola. Sommrig och härlig låt enligt mig.



Här har ni Sandra!


Här var tre systrar som ni kanske känner igen! De tävlade nämligen i Talang 2009 och var gästartister i Norrtälje!



Alla superduktiga tjejer som var med och tävlade plus underbara Anna Mia!



Sofia som var med i Melodifestivalen i år var också gästartist (samt den lilla killen från talang som var så duktig på att trumma men honom hann jag inte knäppa kort på)


Här har ni då de tre finalisterna och vinnaren är tjejen i rött (Nikisha Fogo) som var otroligt duktig! Tjejen i grönt är Rebecca som tävlar mycket i Lingmans tävlingar och även hon är jätte duktig. Hon fick äran att dela ut pokalen! =)


Här har ni supersöta Sandra och en något som det ser ut drogad Jag.



Jag på vägen hem. Det vart rätt sent eftersom vi stannade och åt och hade det trevligt med Sandras familj och Mamma innan vi åkte!  Men det var det värt!

//Maria

Lite datanördar e vi!

Hejsan!

Nu sitter jag mitt emot en annan datanörd och vi håller på och fixa med The sims. Ja som sagt var så är jag väldigt beroende av det spelet, funderar på att inskaffa det nya, alltså the sims 3 men vet inte riktigt.

Käkat chips o dipp och bara snackat o tagit det lugnt, en super Lördag helt enkelt.
Vi hörs lite senare!! :)

//Maria

Människor är avundsjuka på andras framgång

Hejsan!

Sitter och väntar på Fanny och kikar nån rätt förutsägbar film på TV!

Jag var in på Englas blogg (Englasshowroom.com) och kollade hennes kommentarer!
Jag vart förvånad över att alla var så  otroligt negativa och otrevliga. De skrev typ att de tyckte att hennes blogg var tråkig, att de inte trodde att hon skulle lyckats med sin blogg om det var idag den skapades och en massa helt dumma saker.
Min fråga är då varför dessa personer läser hennes blogg?
Jag tror att det beror tillmestadels på avundsjuka. Folk är allergiska mot medmänniskors framgång och handlar på fel sätt.
Jag tycker själv att bloggen är bra för att Enga är så naturlig, och det känns mer äkta än hos vissa andra bloggare.
Håller ni inte med om att folk letar efter saker att klaga på ?

Detta är ett ämne som jag säkert kommer att ta upp fler gånger!

//Maria

Helt slut

Hejsan!

Jag är helt slut!
Eftersom vädret inte var det bästa så väntade jag ett tag med att gå ut och springa!
Kollade på typ Moma´s boys på TV och jag kan ju tycka att det är ett helt sjukt program alltså! Dock var det rätt okej, även fast det är så sjukt så fastnar man för det. Men det är väl det som är poängen liksom.

Solen skiner igen och jag hade inte väntat mig att det skulle vara så varmt som det var när jag sedan gick ut för att springa. Jag är verkligen helt slut.

Fick ett gulligt sms av Maja, en sådan fin vän hon! Hinner tyvärr inte spendera så mycket tid med henne nu på lovet när hon både sommarjobbar och är mycket ute i deras landställe. Sen åker ju jag snart bort också så då finns det ännu mindre tid.

Nu väntar jag på att Fanny ska dyka upp och då får vi se vad vi hittar på för kul!
Uppdaterar mer om ett tag!

Ha en superbra Lördag //Maria

Lördagseftermiddag

Hejsan!

Ändrade planer!
Stannar hemma ikväll istället!
Fanny Banny kommer hit så det blir en härlig tjejkväll och det är ju skoj.

Nu känner jag att jag borde ta och gå ut och springa, fast nu började det typ oska så vi får se hur det blir.

Dagens outfit: Jeansleggins- Veromoda, tunika- Gina tricot, Peakpeformance tröja- Stadium.
Dagens artist: Sanna Nielssen
Dagens låt: Hela världen för mig.
Dagens blogg:Stinale.se


Lördag!

Hejsan!

Vädret har vänt och här regnar det. Inte så kul men det får man väl stå ut med ett tag i alla fall.
Just nu är jag med Robban men lite senare blir det att åka till Rasbo, kommer hem imorgon!

Nu kommer få mycket bättre uppdatering senare!

//Maria

Städat och fint!

Hejsan!

Nu har jag och Fanny varit duktiga och städat mitt rum! Det vart superfint såklart! Städa är inte min starkaste sida om man säger så.

Idag är det Fredag och en vecka tills jag fyller år, hihi!
Just ja!
Jag har ju till och med glömt bort och skriva vad jag sjöng igår!
Jag får skriva ett inlägg enbart om gårdagen ikväll eller imorgon!

Snart kommer Robban hit och imorgon blir det att åka till rasbo tror jag. Någon annan som ska göra något roligt?



Dagens outfit : Brunt linne- Bikbok, Chinos- Lindex, Svart kofta- Gina tricot



Fanny och jag alldeles nyss.

//Maria

En dag med PNP

Hejsan!

Det vart visst lite senare hem än tänkt!
Började morgonen med att åka till Östhammar och fixade Angelicas hår så hon blev jätte fin.
Sedan åkte vi till torget i Östhammar och The Entertainers (Angelica, Theresia och Helena) och Jessica Linden sjöng. Det var typ Valö bor som hade utställning .
Sedan gick vi o gänget på PNP och käkade och det var minst sagt galet. Shit vilka sjukt roliga människor alltså!
Efter det fick även jag sjunga trots att jag inte kommer från Valö och det var ju såklart roligt.
Sjöng The greatest love of all och twist of love. Dem som har glasskiosken var så gulliga att dem bjöd på glass efteråt.
Sedan hjälpte jag till lite och plockade undan och åkte sedan hemmåt.
Tack alla knäppa för en jätte bra dag! =)

Snart kommer Fanny hit, hon e också lite knäpp och erbjöd sig att hjälpa mig att städa mitt rum, det var ju snällt!
Ikväll kommer Robban o ev Fanny och Linus.

Hörs mer senare!

//Maria

Tidig morgon

Godmorgon!

Oj vad de är jobbigt att gå upp så här tidigt när man har vant sig med sena sovmorgonar.
Ska iväg till Östhammar och lämna Angelicas locktång till henne.
Kom till stora torget vid 12(tror jag) så får ni se The entertainers som är riktigt bra och Jessica Lindén som också är duktig uppträda.

Jag kommer tillbaka om nån eller några timmar.
Resten av dagen kommer att tillbringas med att städa rummet och ikväll kommer Robban!

Hörs senare //Maria

Lite uppdatering!

Hejsan!

Nu är jag hemma igen från en lång dag i Norrtälje!
För er som undrar hur det gick för mig så kan jag ju tala om att jag inte fick någon placering.
Nikisha Fogo stod som en absolut värdig vinnare! Ett stort grattis till henne!

Jag är rätt nöjd med min insats, jag hade roligt och det är vad jag värdesätter högst under tävlingar.
Jag hade i alla fall en superbra dag och jag kommer att skriva mer om den imorgon för nu är jag jätte trött.



//Maria

Godmorgon!

Godmorgon!

Gick upp för ungefär en timme sedan och snart kommer super snälla Olivia hit och fixar mitt hår inför dagen!
Vädret är underbart, det är sommar, 8 dagar tills jag fyller år, lov, tävling idag= underbart

Vi hörs ikväll om inte annat!

// Maria

Uppsala

Hejsan!

Jag tog bussen till Uppsala och hämtade en väska med en massa saker som Niclas skulle ge till Mamma i världens största (och tyngsta) väska.. Jag kunde trösta mig med att det fanns en jättesöt t-shirt till mig där i i alla fall, och så känner jag mig som en rätt bra syster också!

Eftermiddagen har jag tillbringat med att träna tills imorgon.
Jag bortser från att jag just nu är inne i en rätt osjälvsäker period och känner mig dålig hur jag än gör och ser det posetiva att jag får göra det jag tycker mest , att sjunga! Det är verkligen superkul varenda gång och ingenting man tröttnar på. Det ska bli superroligt hur det än går! =)

Jag får ju även träffa Sandra och Linn och säkert fler som jag inte har träffat på länge, så det blir jätte roligt.

Ikväll blir det nog en promenad och sedan ska jag nog se nån film och bara ta det lugnt. Men det kommer minst ett inlägg lite senare också =)

//Maria

Fintfint

Hej på er!

Vaknade för inte alls  för länge sedan och märkte att det var sol även idag, så fint så fint.

Om nio dagar fyller jag som sagt var år,
Den 13:e åker jag Fanny Mamma och Håkan ner till Ullared och bor på deras camping och shoppar ett par dagar. På vägen hem så stannar vi även i Gothenborg och hälsar på morfar min och går på Liseberg, hur bra låter inte det?

Jag kommer inte att kunna skriva så mycket under dagen, men ikväll så ska jag försöka skriva ordentligt.
Mina uppdateringar har inte varit speciellt toppen de senaste dagarna.

//Maria