Simhallen med Cheerlaget!

Hejsan!

Kom för en stund hem efter en trevlig förmiddag med cheerlaget i simhallen!
Vi tränade lite bygg, fikade och hade almänt trevligt och kul!

Nu är jag helt slut, men jag är ju nästan alltid trött så det är väl inte så ovanligt.

Nästa helg är det förresten tävling i Stockholm! Nämligen Rosa Chansen, en tävling med ett mycket bra syfte, att samla in pengar till bröstcanserförbundet.
Alla tävlande betalar 100 kronor när dem går upp på scen för att framföra sin låt!

Ikväll blir det nog att kika lite hockey med mina fina tjejer!
Inte varit i ishallen på länge nu så det blir säkert kul.. :)
Man får ju hoppas på att det är mycket roligt folk där så brukar det bli trevligt!

Vi hörs säkert lite senare!

//Maria

Lördag!

Godmorgon!

Här är jag i full fart och har redan hunnit med en springrunda. Vart min vanliga vända plus en liten runda på spåret. Så nu känner man sig lite duktig.

Nu blir det lite frukost och sedan iväg till Simhallen!
Vårat cheerlag har bokat hela simhallen så nu blir det poolparty och en massa bygg och sådant i vattnet. Blir nog roligt!

Bestämde mig för att inte följa med till Uppsala igår. Jag var grymt trött så det kändes inte så lockande att åka med så jag stannade hemma och kikade idol, var ute och gick och snackade med Frida och Maja och pluggade litegrann istället.

Så nu är jag ganska utvilad och funderar på vad man ska ta och hitta på ikväll istället. Skönt med Lördag! Är lite sugen på att åka in på bio men vi får se vi får se!

Igår var jag förresten världens bästa dotter och överraskade mamma och Håkan med middag när dem kom hem från sin kryssning. Lövbiff, pommes och beasås gjorde jag, inte illa det ;)

Vi hörs lite senare!

//Maria

People are changing.

Jag kom och tänka på en sak i natt när vi låg och pratade jag, Kajsa och Fanny!

Det finns dem som säger att dem finns där i vått och torrt, men sedan tror att det räcker med att skicka ett sms "hur mår du?" och sedan "finns här". Sedan finns det dem som verkligen finns där på riktigt, som stöttar och kramar och kanske till och med gråter med en om man är ledsen. Det är dem som är de riktiga vännerna.

Jag har jätte svårt att lita på folk pga en hel del anledningar, därför gör det mig alltid ledsen att se någon förändras och bli en annan person.
Det är precis så jag känner om dig just nu! Du är inte samma person. Du är inte samma glada, ödmjuka och otroligt omtänksamma människa som du ett tag var. Inte mot mig i alla fall.

Jag har jätte länge gått runt och grubblat på vad jag har gjort för fel och vad jag kunde ha gjort annourlunda, men i natt så bestämde vi att det skulle få ett slut på det. Det finns ingenting man kan göra åt saken och det är oerhört tröttsamt att försöka så mycket man kan men inte få någonting tillbaka!

Jag kräver inte att allt ska bli som förut, men jag önskar jag kunde få tillbaka den personen som du var. En av mina bästa vänner. Du betyder lika mycket för mig då som du gör nu, även om jag bara är luft för dig och även om det inte riktigt är på samma sätt nu.

Jag tror knappast att du läser det här och jag tror inte heller att jag får ut något av att skriva det här.  Men ibland känner man att man har nått en nivå då det inte är lönt att försöka mer, och den nivån är sedan länge uppnådd.

Jag tänker inte längre gå runt och trycka ned mig själv för saker som jag inte kan ändra på. Men det blir som en klump i halsen varenda gång jag tänker på hur allt varit och hur allt kunde ha varit.

Det är just det, att den finaste ödmjukaste, omtänksamaste förvandlas till en person som inte längre bryr sig ett dugg som skrämmer mig!

Familjen och vännerna betyder mest!

// Maria

Godmorning Fredag!

Godmorgon!

Här ligger vi helt halvsovandes på varsin soffa (kajsa på golvet) och orkar inte gå upp!
Men så blir det om man är uppe till 5.
Det vart en kväll/natt med väldigt mycket skratt, något som vi allihopa antagligen behövde! Vi har väl ungefär lika dålig humor allihopa.
Bakningen resulterade sig ganska bra med tanke på hur mycket  vi gjorde spontant och inte följde receptet. haha.

Världens finaste vänner har jag! Tack för en toppenkväll/natt, nu är det bara att hoppas på kryssning snart!:)

Skriver nog mer senare!

//Maria

Nattbloggande!

Hejsan!

Här sitter vi, jag Kajsa och Fanny klockan 3 på natten!
Eftersom jag försöker förstå hur folk kan äta på natten så bakade vi precis en "tigerkaka" (som jag såklart råkade förstöra så det blev en chokladkaka).
Istället för 3 ägg så tog vi ett ägg t.ex. så det kan egentligen bli precis hur som helst.

Så mysigt med en massa tjejsnack, precis vad man behöver speciellt vi 3 just nu..

Imorgon måste jag verkligen plugga en massa!! Eventuellt så blir det Uppsala en sväng på kvällen men vi får se hur det blir.

Vi hörs nog imorgon bitti! Nu gäller det att hålla oss vakna en halvtimme till så vi inte glömmer kakan i ugnen!

Godnatt!
//Maria

Lyckat!

Hejsan!

Jag måste bara konstatera att jag inte ska bli varken bagare eller kock eller något sådant.
Skulle börja med att göra nån müsli grejs i ungnen som jag fått tips om. Den vart svart och lukta väldigt illa, sedan skulle jag göra en rulltårta och det slutade med att den inte alls var färdig när jag trodde det så den vart väldigt missbildad och slutade med att den ligger som en sophög på ett fat i kylskåpet. Lyckat!

Började på en uppsats men förstår absolut ingenting av uppgiften och blir frustrerad på mig själv som vanligt. suck.

Nu sitter jag i alla fall och lyssnar på lite skön musik och det brukar ju få en på bättre humör så :)

Funderar på om jag ska ut och jogga fast jag inte mår så himla bra (men är sååå sugen) eller om det blir en powerwalk lite senare.

Vi hörs lite senare!
Kram på er!

//Maria


Godmorgon!

Godmorgon!

Gårdagskvällen vart mysig med Maja, Idol, film och en massa tjejsnack!
Gick upp vid 9.30 imorse och käkade lite  frukost och åkte sedan hem.

Nu sitter jag och tänkte påbörja lite skolarbete så jag skriver mer lite senare!

Tänkte bara lägga upp en bild på min duktiga klasskompis Julia som i helgen ska på regionsläger i Hockey! Grymt duktig och söt tjej!


Pernilla Johansson        Amanda Lundell               JULIA Östlund!


Så nu får vi hoppas att det går bra för Jullan i helgen! :)

Vi hörs senare!

//Maria

Tjejkväll med fina Maja!

Hejsan!

Sitter hemma hos Maja!

Efter en skoldag som innebar en lektion och sedan 5 km spår så kändes det bra att efter kören åka hem till Maja och ha lite tjejkväll!
Kollade idol och nästan alla jag hejade på gick vidare vilket som såklart är roligt!

Imorgon är vi lediga vilket som är hur skönt som helst. Tänkte ta en sådan där spontan dag men har ändå lite planer. Städa rummet står väl som ett måste ( nu blir min mor glad när hon läser) och så måste jag skriva lite på en uppsats och göra någon uppgift till svenska arbetet också.
Funderar på om det möjligen blir en sväng in till stan men vi får se.
Jag gillar att vara lite extra spontan sådär.

På kvällen blir det träning och imorgon så hoppas jag att förkylningen är bättre så jag kan vara med i alla fall lite grann. Tänkte försöka komma ut och jogga en sväng på förmiddagen för att känna efter hur det känns och så..

Nej nu ska jag återgå till att vara lite social med fina Maja igen! Blir nog att kika på film och göra lite på inlämningsarbeterna. Här är vi duktiga förstår ni :)

//Maria

Om det är så ni vill att andra ska bete sig mot er så fine! Jag kör i alla fall inte på den stilen, no way!

Sovmorgon!

Hejsan!
Det vart ingenting skrivet igår, försökte skriva flera gånger men inget blev bra så jag publicerade det inte helt enkelt.
Idag har jag sovmorgon till 11.10 så det var skönt att få sova 1,5 timme extra och ändå ha tid på sig att äta en ordentlig frukost osv.
Idag blir det en lektion, sedan lunch och sedan skoljoggen. Känns lite tungt att bara få halvspringa helst gå i 5 km när det vore kul att faktiskt få springa. Men jag vill få bort min förkylning så.
Har lite uppträdanden inplanerade nu, vilket som känns jätte roligt, speciellt eftersom det är så olika grejer! Det ska även bli kul att få uppträda ordentligt nu efter camp Lingman för att få använda de nya tipsen som man fick :).
Jag är verkligen helt beroende av Idol i år!  Kanske att det beror på att det är så många som jag känner/träffat med i år!
Josefine Wassler tävlade jag mot i Talang i våras, åt lunch tillsammans, jätte trevlig och begåvad tjej! Nicole Walles, tävlade jag mot i Lilla birka stjärnan 2007, också en mycket begåvad och trevlig tjej!
Erik Grönwall, har åkt Birka samtidigt som honom ett par gånger, otroligt grym kille! 
Erika Selin, hon var gästartist i helgen och sjunger så enormt bra. Verkar väldigt ödmjuk och trevlig.
Sedan så var det en tjej som gick i Angelicas klass förut oxå, kommer inte ihåg vad hon hette men det är en av Bagges 10. Grymt duktig!
Det är säkert flera men kom inte på flera just nu! Men jag önskar er alla lycka till och hoppas på er!
Vi hörs nog senare!
//Maria

En trött Maria

Hejsan!

Hemma från skolan helt slut!
Tror förkylningen börjar bli värre och känner mig lite nere pga av en del saker. Förstår inte vad jag har gjort som är fel och varför jag inte får vara glad någon gång för dig :(...

Saknar alla på camp Lingman toppen mycket, det var såå roligt verkligen!
Har fått så otroligt mycket nya fina vänner och det betyder jätte mycket!

Nu blir det att plugga en massa och äta middag! Blir nog en tidig kväll idag!


Fick ett jätte fint mail nyss och även en del fina sms idag som verkligen värmer, tack så otroligt mycket till er som skrev!

Skriver nog mer ikväll och lägger säkert upp lite bilder och så, nu måste jag vila lite.

//Maria

Hemma från 4 toppen dagar!

Hejsan!

Nu är jag hemma igen! Vet inte riktigt hur man ska kunna beskriva dessa fyra dagar med 40 underbart talangfulla tjejer och killar som hela tiden fortsatte att imponera på mig med både sina fina personligheter och sina vackra röster.
På fyra dagar så tror jag att vi alla som var på campen kan hålla med om att vi har lärt oss oerhört mycket. Trots min förkylning som var väldigt jobbig så lyckades jag att sjunga varenda dag, mycket pga. bra stöttning och alla tusentals (känns det som) förkylningstabletter.

Är jätte trött nu så jag kommer att berätta mer imorgon. Men ett stort tack till alla underbara ledare, alla underbara tjejer och killar och till Lingman och co som annordnade allt!

//Maria

Camp Lingman!

Godmorgon!

Här sitter jag och äter frukost och ska alldeles snart packa det sista och sen ta bussen in till Uppsala, därifrån tåg till Stockholm, möta upp några av de andra vid stationen och sedan åka till Camp Lingman!

Jag kommer ju inte att skriva något försen på Söndag! Så om ni vill så kan vi ju ha en frågestund nu!
Så fråga vad ni vill framtills på söndag klockan 18.00 så hörs vi då!

Ha det toppen!

//Maria

Camp Lingman!

Hejsan!

Eftermiddagen har gått åt till att försöka sova och fixa skivor och lite sådant.
Min bror Niclas är här på besök också och det är ju alltid trevligt!
Snart blir det att kika Idol med!
Såg ni den första tjejen som sjöng igår? Josefine Wassler, 20 år med rätt kort blont hår! Hon sjöng Because you loved me (om jag inte har helt fel?)
Henne lärde jag känna i våras vid talanguttagningarna i Eskilstuna. Jag, Olivia och Matilda satt och åt lunch och pratade med henne och hennes mamma, super trevliga var dem!
Sen en tjej som Hette Nicolle var med också! Hon sjöng Black Velvet i slutet av programmet. Henne har jag tävlat mot 2007 i Lilla birka stjärnan, också en jätte söt tjej!

Hoppas det går bra för båda två!

Nu blir det att packa lite och jag blir bara mer och mer nervös inför lägret. Men det ska bli superkul!
Det kommer inte att bli några inlägg försen på Söndag tidigast då, jag har ju inte datorn med mig så! Men vi hörs på söndag!

Här kommer lite info om lägret för er som orkar och vill läsa =)

Lärare

Sång coach på Camp Lingman är Evelina Olsén.

Evelina är verksam artist och har jobbat med artister som Shirley Clamp, Jessica

Andersson, Anna Sahlene och Linda Bengtzing. Evelina har även jobbat med

musikal, krogshow, revy och just nu, en Sverigeturné med Wallmans på agendan.

Evelina har jobbat som sångcoach i många år detta kombinerat med artistyrket.

För mer info:

www.evelinaolsen.com

Stageing levereras av Therese Neaimé

Therese har själv stått på scenen hela sitt liv. Hon har jobbat som bakgrundsdansare

och sångerska till många internationella artister och bla. medverkat i MTV:s

musikvideor världen över. Som dansare har hon bla. medverkat i amerikanska Soul

Train, ett Tv program där Therese var med i ensemblen. Therese har studerat musik i

Usa där hon även turnerat med sitt band. Therese skriver själv sina låtar och innan

hon startade sitt eget skivbolag jobbade hon bla. med Jörgen Elofsson som skrivit åt bla Britney Spears, Westlife och Kelly Clarksson. Therese´s musik har legat på många listor i Sverige och USA men hon är ”störst” i mellanöstern. Hon turnerar just nu som förband till Simply Red, och jobbar på sitt andra album.

Coach på Camp Lingman är Annamia Fast. Annamia gjorde scendebut vid 5 års ålder, först som dansare. Hon är utbildad danslärare, motivatör och alkohol och drog terapeut med kognitiv inriktning.

Annamias lista kan göras lång, hon har själv medverkat i en rad olika talangtävlingar samt i olika grupper för Lingman & co, gjort musikal, krogshower etc.

Idag jobbar Annamia som konferencier, speaker, programledare och koordinator vid många olika tillställningar.Utöver dessa personer kommer ni få träffa artister och profiler inom nöjesbranschen.


Onsdag!

Hejsan!

Är hemma från skolan idag också, känner mig inte såå  bra måste jag säga, men jag tänker åka imorgon i alla fall! Så är det bara!

Jag börjar faktiskt bli riktigt nervös inför morgondagen!
Det är alltså ett musikläger, camp Lingman som jag ska på. Det var 200 personer som sökte men endast 40 personer som kom med. Jag har träffat några av deltagarna förut, men den enda som jag egentligen känner är nog Caroline och George (som det ska bli jätte roligt att träffa igen). Men dem som ska dit känner ju typ alla allihopa så man får väl hoppas på att bli accepterad så man slipper vara ensam hela tiden.

Tänkte skriva ett till inlägg lite senare om vad som kommer att hända på lägret och sådant :).

Nu tänkte jag städa litegranna på mitt rum. Sedan har jag ingen aning om vad jag ska göra! Ta det lugnt och vila antagligen. o packa också!

Vi hörs senare!
//Maria

Sjuk "/ =(

Hejsan!

Fick gå hem från skolan idag för att jag inte mådde någe bra! Tungt att bli förkyld nu precis innan campen och allt =(..

Blir nog att stanna hemma imorgon också!
Så nu ska jag försöka sova, dricka vatten och ta det lugnt. Men blir nog att plugga en massa också..  Måste bli bättre!!!!

Annars så knallar väl allt på! Efter ett litet utbrott i lördags som legat och väntat så där i ungefär en månad så känns allt lite bättre i alla fall. Synd om mor och bror som fick ta det bara, men vem har inte humörsvängningar någon gång ibland. Hehe.
Men jag förstår nu i alla fall! Vilket jag antagligen borde ha gjort tidigare så tydligt jag har fått det förklarat för mig egentligen x)

Vi letar vidare efter lägenhet i Uppsala eftersom det är där vi känner att vi vill bo. Det känns bra, jag gillar Uppsala!
Missförstå mig inte, jag älskar gimo! Men jag vet att möjligheterna att lyckas inom de områderna jag vill lyckas inte är så stora här gemfört med i Uppsala. Lite närmare stockholm i alla fall!

//Maria



Provicerande fjortisar!

Hejsan!

Hemma efter skolan och har precis ätit en toppengod sallad! Vet inte vad som hänt med mig, jag brukar ju inte äta några grönsaker alls men äter det typ varje dag nu, haha! Intresseklubben antecknar liksom ;)

Snart bär det iväg till skolan igen på möte med klassen och alla föräldrar. Är det bara jag som blir nervös av sånt eller? Att träffa alla föräldrar, haha.. Jaja man har ju sina olika sjuka rädslor..

Jag måste bara skriva att jag stör mig sjukt mycket på Kissies, dessie, o paow o alla fjrotisbloggarna som får framgång genom att provicera. Jag blir så irriterad på mig själv att jag ens läser de där jävla skitbloggarna, haha!
Men håller ni inte med? Omogna fjortisbloggar med översminkade tjejer som väger 45 kilo och tjatar om att dem ska banta är rätt patetiskt. Hoppas tjejerna själva fattar att det är svårt för folk att ta dem seriöst i verkligheten när dem har så sjuka bloggar.

Får se om det blir en liten löprunda ikväll också, skulle vara skönt med lite motion! Beror på hur långt mötet blir, för sen måste jag plugga ihjäl mig lite!

Ha det bra!
//Maria

Fin dag i Uppsala!

Hejsan!
Nu är jag hemma efter en fin dag i Uppsala!

Jag hann bara vara med på en av de två lägenhetsvisningarna pga. sånglektionen, men den vi kolla på var helt okej. Den hade stort vardagsrum, 3 stora fina rum, fint kök men en otroligt liten toalett! Haha sjukt vad jag irriterar mig på smågrejer men så är det! Men det var inte det som gjorde att vi antagligen inte är så intresserade av den längre utan av mer seriösa skäl. Själva lägenheten var inte stamrenoverad så det skulle antagligen bli problem och sådant.
Den andra lägenheten vet jag inte så mycket om eftersom jag inte var med, men inte heller den kändes 100% för oss så det blir att vänta tills någon annan bra lägenhet kommer!
Synd att den vi hade hoppats på helt plötsligt var såld FÖRE VISNINGARNA!

Men sedan vart det hem till bror och Jessica och så iväg till stan! Käkade god mat på Jalla och sedan kollade vi på FLICKAN! En helt okej film. Inte jätte bra och inte dålig men helt okej så där! :)
Hade i alla fall en jätte trevlig dag! :)

//Maria


Söndagsmorgon!

Godmorgon!

Jag sitter här och halvsover och känner att jag väldigt gärna hade sovit ganska många timmar till..
Gårdagens förmiddag var kaos och allt gick fel så den behöver vi inte ens ta upp..

Men kvällen som var en 50/55 års överaskningsfest vart riktigt lyckad. Jag både sjöng, var gäst och ljudtekniker, haha! 
Ljudtekniker är nog inte mitt framtidsyrke men det gick faktiskt rätt bra och är rätt kul.. Fast att det gick bra berodde nog mycket på att bror och Angelica hade hjälpt mig med de mesta inställningarna så att jag inte behövde fixa såå mycket! Tack snälla för hjälpen!

Men det var god mat, mycket roligt folk och allt! Var hemma hos Kajsa nån gång efter 3 eller något sådant och vi somna ju inte precis direkt och så upp klockan 9 på det gör att jag är väldigt trött.. Men det var det värt.

Har faktiskt lite bråttom nu! Ska nämligen in på 2 (tror jag) lägenhetsvisningar i Uppsala idag och efter det sånglektion och efter det bio med brodern! :)

//Maria

Lördagsmorgon!

Godmorgon!

Klockan är inte ens 10 och jag har redan hunnit varit ute och sprungit en vända. Så nu känner man sig duktig, på en lördag och allt.

Dock har denna morgonen inte börjat fullt så bra.. Fick precis reda på att den lägenheten som vi var mest intresserade av redan var såld!? Visningarna skulle ju inte ens ha börjat försen imorgon så det var rätt konstigt. Hoppas det bara är ett misstag att den har försvunnit för jag tyckte verkligen att den kändes rätt.

Nu blir det att duscha och sedan ska jag äta en ordentlig frukost så att man orkar med dagen.. Ska bli en toppen kul kväll! :)

Vi hörs om en stund!

//Maria


Fredagsmys!

Hejsan!

Hemma efter en mysig fredagskväll med ett par fina vänner!
Först satt vi bänkade framför tvn och kikade på tvpucken som uppland tyvärr inte kom så långt i, men ni är bäst ändå remember that!
Sedan vart det att kika Män som hatar kvinnor, en toppen bra film verkligen! Boken är dock mycket bättre.
Men det vart i alla fall en mycket trevlig kväll med några av mina fina flickor.

Imorgon hade jag tänkt försöka komma upp i ganska skaplig tid eftersom det kommer att bli en ganska proppad dag. Ska försöka hinna med en springrunda på morgonen men vi får se hur jag priroriterar tiden imorgon!
Kvällen kan jag ju tyvärr inte skriva så mycket om eftersom det är lite hemligt, men jag ska i alla fall sjunga och så är det en massa roligt folk som är där.. Hoppas jag inte skrev för mycket nu, men jag tror nog inte att någon av de inblandade som inte får veta något läser min blogg precis så ;).

Det börjar dra ihop sig mot Camp Lingman och jag är faktiskt jätte nervös. Lite rädd för att typ inte ha någon att vara med eftersom de flesta redan känner varandra väldigt bra från förut.  Men vi får se hur det blir. Jag ser i alla fall fram emot det mycket!

Vi hörs imorgon!

//Maria


Torsdag, Fredag!

Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp!

Igår efter skolan åkte jag med Kajsa in till Uppsala! Först vart det ikea där vi såg hur riktigt otrevliga människor kan bete sig (nån tant som tagga loss på personalen). Och sen köpte vi en massa godis! en MASSA!

Efter det bar det av mot studenternas där Gimo skulle spela final i Upplands cupen och jag kan väl inte överdriva allt för mycket om jag säger att det kändes som att halva Gimo var där och kolla!
Tjejerna var i alla fall jätte duktiga, men med bara ett par sekunder kvar (det var några sekunders övertid) så kvitterar GUSK till 2-2 så det blir förlängning som Gimo sedan förlorar med 5-3. Surt, men GUSK spelar i en division högre också så det var grymt jobbat  av gimo ändå. Jag Kajs, Fanny Julia och Lovisa (fast mest jag fanny o kajsa) hade lite ryck som vanligt och ännu värre vart det av att vi var grymt nervösa också. Men ett gott skratt förlänger livet och igår fick man många! Thank you girls!

Sen bar det hem och var hemma vid 23.00 kanske och då vart jag hämtad på moped av Fanny. Skulle sova där för hon skulle hjälpa mig med mitt hår i morse (skolfoto idag). Så tack Fanny!

Fotot gick sådär, klassfotot blev nog inte så bra för mig tror jag men vi får se vi får se.

Nu sitter jag i alla fall här med JuliaÖ och ska snart bege oss av hem till Fanny där vi och lite folk ska kika lite film! Skojskoj!

Ha en trevlig helg så hörs vi ikväll eller imorgon!!
//Maria

090909

Hejsan!

Nu är jag hemma från en skoldag och ett tandläkarbesök.

Nu märkte jag att min garderob har pajjat också! Oh no! Dock är den inte alls stor. Där inne hänger det dock bara klänningar. Men det är inte bara när man har passerat gränsen att ha över 30 klänningar för ganska länge sedan... Hehe. Ja klänningar är nog lite av mitt köpberoende..
Men det ska bli en ny garderob när vi flyttar sen. När och om vi nu gör det.. Då ska det i alla fall bli en stor fin garderob som rymmer både kläder, väskor och skor!

Just ja! Nu säljer vi, kakor, plastpåsar och Newbody med klassen, så är det någon som vill köpa så är det bara att komentera..
(Av kakorna har jag 2 aracksbollsförpackningar kvar)
Newbody är för er som inte vet det strumpor, trosor, kalsonger, linnen, t-shirts, sporttoppar och liknande. Det är toppen kvalitét och bra priser!

Nu tänkte jag jobba lite på skolarbeten, och eventuellt städa rummet lite (inte troligt). Ikväll blir det kör också :)




Jag saknar Mallorca!

Idag är det förresten den 9/9 09.. Mycket hände förra året den 8/8 08 hehe..

//Maria

Ny design!

Hejsan!

Ser ni att jag har fått upp en ny design nu! Det var underbart snälla Elina som fixade den till mig! Tusen tack Elina! (Elinanilssoon.blogg.se) Gå in på hennes blogg, hon är en grym fotograf och en jättesnäll och söt tjej!

Nu är jag hemma efter träningen och sitter bänkad framför tvn och IDOL självklart!
Får se om det dyker upp några kända ansikten. Har ju hört lite om ett par stycken som sökt ;)

Ibland förstår man inte varför vissa söker!?
Jag tycker i alla fall starkt om juryn, dem är såå mycket seriösare hitills än den förra juryn. Denna känns så mycket mer profisionell på många sätt!

Det finns ju dock en hel del som är ruggigt duktiga med! Killen som spelade gitarr, han unga söta pojken! Han hade verkligen en unik och grymt bra röst tycker jag!

Ha en fin kväll!

//Maria

Mycket som händer!

Hejsan!

Dagen började tidigare än vanligt!
Vi har tagit bort våran temamusik och delat upp det så att alla i dans/musik delen får en halvtimmes egenlektion i veckan. Jag tycker att det är jätte bra och jag håller på att lära mig att läsa noter, taktera och även spela lite piano. Men dock har jag en ganska tidig tid (8.15) men det får man väl leva med!

Nu är jag i alla fall hemma och har precis tagit ut en drös nybakade kladdkake muffins ur ungen. Ska ta med till cheerträningen ikväll! Vi ska fika och ha lite trevligt.
Dock känner jag mig väldigt onyttig nu ett tag så nu är snart lite mer nyttiga Maria tillbaka!
Sallad blir det i alla fall till middag, min favoritsallad! :)

Jag vet att min blogg inte är så rolig just nu.. Men det är mycket som händer och vi har alla perioder i livet då det mesta känns negativt. Men man ska försöka vara så posetiv som man kan.

Skriver nog lite mer ikväll! Vi hörs!

//Maria

Måndag!

Hejsan!

Nu har det varit mycket som har hänt ett par dagar här!

I lördags åkte jag i alla fall in till stan med Kajsa och Lovisa, och där mötte vi även upp Julia Ö!
Kikade på Sommaren med Göran. En film som passade min skitdåliga humor perfekt men som dock inte var lika rolig att se när man sett reklamen där dem redan visat de roligaste skämten. Men vi skrattade oss ganska trötta och hade lite popcorn krig osv. Efter det gick vi vidare till mitt "favoritställe" fjortisdonken. Observera min ironi. Men vi hade faktiskt riktigt trevligt till och med där trots att vi trodde att vi skulle bli nerslagna av ett par fjortisar som såg ut att ogilla oss starkt.

Sedan vart det vidare till Alunda hem till Jullan och där fick vi en MASSA gott! o så kika vi film en stund innan vi åkte buss hem någon gång på natten där..
Mycket trevlig dag verkligen!

Igår vart det till Uppsala och sånglektion. Bestämde låtarna till Camp lingman färdigt och jobbade lite på dem. Sedan vart det hem och iväg på a-lags match och sedan hem och plugga!

Nästa söndag blir det förresten att kika 3 olika lägenheter i Uppsala! Får se om det är någon av dessa som faller oss i smaken..

Idag blir det nog lite av en "ego dag". Jag ska plugga lite och gå ut och springa, städa rummet och försöka hinna med att göra lite saker som jag tycker är roligt också.

Det är lätt att fastna i allt negativt om man inte försöker tänka posetivt. Tack till er som har fått mig att förstå att det inte finns mer för mig att göra, bollen är inte längre på min sida..

//Maria

Lite bilder!

Hejsan!



Ja nu ska jag berätta lite om Fredagskvällen  då!

Vi hade ju tjejmiddag hos Fanny! (60-tals tema fall ni undrar hur vi ser ut) hehe.
10 av 11 i vårat "gäng" kunde komma och det tycker jag ändå är bra!


Förrätt!


Taccopaj och Ost och skink paj!



Mitt mästerverk! (Kladdkaaaka)

Ja som ni ser så åt vi en hel del ( dock är lååååååångt ifrån allt med på bild)
( Kommer mer bilder sen)

Efter maten blev det i alla fall massa dans och snack och man fick ju höra en hel del.. haha ;)

Hade i alla fall en enormt mysig och bra Fredag och tack till er som var där och gjorde den så bra! Mina fina ! <3

//Maria

Mina fina!

Hejsan!

Gårdagskvällen var jätte bra! Har jag nämnt att jag har världens finaste vänner?
Fick skjuts hem av Kajsa någon gång i natt, Tack så mycket!
Jag gick upp klockan 8!? Och varför kan jag ju inte berätta just nu! Men jag  ska iväg och kolla lite på en lokal och lite sådant, mer kan jag inte säga! Hehehe..

Jag skulle ju egentligen ha åkt med Angelica till furuvik idag, men hon vart sjuk så det blev inte så /=

Hinner inte skriva så mycket mer nu, men jag ska skriva om gårdagen och lite bilder och sådant senare! :)

Ha en toppen lördag så hörs vi om ett par timmar! :)

//Maria

Fredag!

Hejsan!

Fredag, Fredag, Fredag! Äntligen Fredag!
Sitter hemma hos Fanny med henne och Matilda och fixar oss klara inför en tjejmiddag här! Det är 60-tals tema och en massa gott och onyttigheter och nästan alla vi tjejer! Ska bli superskoj!

Folk ska börja komma klockan 19. och nu är hon 10 i och jag är absolut inte klar och sitter istället framför datorn! Inte speciellt smart!

Jag uppdaterar mer ikväll eller imorgon! Då kommer det lite bilder från kvällen men även mentorsdagen i skolan, kan nog finnas en hel del roliga kort där ;)

//Maria

www.krutan.se

Hejsan!

Kom på en sak!
Ni som vill ha flera partyn (som typ krutan fast bättre) ska gå in på krutan.se och skriva där. Pnp planerar att anordna ett nytt party snart och som jag har förstått så kan det bli grymt kul! :)
www.krutan.se .. Vet inte vad det blir för åldersgränser och så, det får ni väl gå in och önska! :)

//Maria

Onsdag

Hejsan!

Jag är rätt trött efter en bra dag i skolan! Började med Hemkunskap då vi lagade vegetarisk, fakstiskt god mat! Ett tag efter lunch var det dags för idrott och att springa 3 gånger 1 km på tid. Är inte alls nöjd med min tid men den var bättre än min förra har jag för mig i alla fall!

Snart bär det i alla fall av till kören, ska bli roligt som vanligt med alla härliga personer som är med!

Har egentligen inte så mycket att skriva just nu!
Känner mig faktiskt rätt peppad efter att få höra väl behövliga ord av en god vän igår.

Fick även deltagarlistan till camp lingman idag! Var inte alls många namn jag känner igen så jag är faktiskt riktigt nervös men det ska bli jätte roligt!

//Maria


Tisdag!

Hejsan!

Sitter framför datorn helt slut!
Skoldagen var helt okej, saknade Maja men tur att man har fler solstrålar i skolan!
Idag fick man se bevis på att jag inte ska äta godis i närheten av andra och inte i skolan! Haha jag blev helt tokig först och sen helt slut! Så kan det gå!

Nyss vart jag glatt överaskad när jag såg att min mor hade gjort min favoritsallad till mig! Hihi! Ibland kan till och med jag vara nyttig! ;)

Ikväll blir det två träningar i rad! Först med Gladiators (juniorerna) och sedan med Warriors (seniorerna) så det ska bli kul! Får se hur det går!

Försöker även att fixa noter till sånglägret jag ska på (camp lingman) men jag är inte allt för teknisk men jag har i alla fall bestämt klart en av låtarna och det känns ju i alla fall posetivt! :)

Jag tycker verkligen inte om när folk sårar mina nära! Förstår inte varför folk ibland kan bete sig så omoget mot mina vänner! Mina vänner och min familj är mitt allt och det gör nästan lika ont att se dem må dåligt som att själv göra det.. Men jag hoppas att ni vet att jag finns här om ni behöver mig! <3

//Maria