Trött på denna regering !

Idag kommer min blogg att inrikta sig mest om denna regering som styr i Sverige , om man får säga de så vad i helvete är det som händer ?

Det jag menar e så klart den omtalade FRA -lagen som nu står som förslag, något som gör mig enormt upprörd.
Först när jag hörde om detta förslag hörde jag bara: Vissa i regeringen ska ha tillåtelse att göra intrång i personernas mejl om det kan riktas misstanke om brott på personen!
Visst tänkte jag, kan det klara upp brott så okej det gör vell ingen skada ?

Sedan fick jag reda på historien bakom att dessa personer kunde gå in i våra mejl utan misstanke !?
Vad i helvete rent ut sagt ska dem in på våra mejl om det inte ens finns någon baktanke ?

Vad vill dom ha ut av det? jag förstår inte kan snälla någon förklara det för mig !
Det jag tror kommer att hända är såklart att tidningarnas första sidor kommer att fyllas med rubriker och skandaler som omfattas om att de personer som får va inne på våra mejl har utnyttjat det på fel sätt..

Jag säger ett starkt NEJ  till detta förslag , jag vet att det absolut inte bara är jag som tycker på det här viset och det är defenetivt inte fel att tycka på andra sätt men det här är min åsikt !

Så tack nu har jag fått skriva av mig lite !

Fredag

Hejsan ni få som läser min blogg!

Imorgon är det Roslagscupen , för er som inte vet så är det en ganska stor fotbollscup som Gimo fotboll arangerar.
Sommarens största fotbollsgrej kan man vell säga ?

Jag är just nu sugen på att sola sola och sola lite till, men det är skugga  på  våran balkong och jag har ingen vidare lust att gå ut på gräsområdet mitt emellan alla hus i bara bikini så jag får vell vänta ett tag till då.
Jag vill bli brun, inte röd utan brun men det värkar ju inte som att det är möjligt för mig att bli brun i sverige så .

Jag vill ifrån Gimo ett tag , och slappna av utan att ha något planerat, och på Fredag nästa vecka blir det äntligen i alla fall en helgs avslappnande jag ska äntligen på Tre dygns kryssningen på Birka Paradise :) .

Förövrigt håller jag på att dö av tävlingssug , jag vill tävla nu nu nu!!!

Någon mer som ska till Mallorca 25 juli ?

Har inte mer att skriva nu ...

Efter regn kommer solsken ?

Tisdag

I går var jag i stan med Mamma och Maja  (:

Fick o köpte lite nya kläder , tack Mamma :).

Köpte deja vu som karaoke verision också så har försökt jobba lite med den igår/idag , tycker väldigt synd om mina grannar ibland eftersom jag hörs nog ganska bra i hela huset, men mina snälla grannar har endå inte klagat Tack :) .

Oh så hade man ju planerat att sola idag men tror ni inte att det inte är molnigt o absolut inte solar väder.
I morgon är det tränings dag med Cheeren tills roslagscupen 11-16  och sedan fotboll en halvtimme senare:P

Dagens låt: får vell säga Dejavu då
Dagens vill ha : Sol
Dagens längtan : Kryssning o Mallorca .
Dagens jobbiga: Alla bråk som uppstår hela tiden som inte går att undvika.


Glöm dina bekymmer i morgon kommer nya!

Söndag

Hejsan alla som orkar läsa min blogg!

Min Midsommar vart lyckad :)

Följde med Fanny (en av mina bästa kompisar för er som inte vet) till Ormön .
Ja vad ska man säga då ?
Det finns inte mycket som är finare än en svensk skärgård och speciellt inte när det var så fint väder!
Vi åkte runt till lite trevligt folk som Fanny tydligen kände o fikade och åt hela tiden , ja nu känner man sig lagom nyttig haha men men midsommar är bara en gång om året så .
Jag lärde mig till och med att ro :O haha asså jag kunde typ det när jag var liten men sen glömde jag bort det igen :P
Så självklart så var vi ute och rodde hela tiden hah.
Lite besviken vart man ju när det kom en kille som var kanske under 5 år som rodde bättre än mig, jaja det får man vell ta då.

På vägen hem så trodde jag defenetivt helt ärligt att jag skulle dö!
Fanny skulle köra båten, och det första hon gjorde va att typ lägga i gasen så att vi flög i väg ,vilket som kunde ha gått illa om hon inte han bromsa, o så va det något mer som jag inte kommer ihåg men ialla fall så litade jag inte riktigt på fannys båt talang men det gick ju ?:D¨

Snart blir det Kryssning och Mallorca då ! ÄNTLIGEN säger jag bara.

Dagens låt: Underneath your cloth....


Sverige-Ryssland

Ja vad ska man säga nu efter denna "otroligt" bra spelade match av sverige ?

2-0 till Ryssland !
Jag satt inne hos brorsan o kika matchen eftersom han har en cirka 3 gånger så stor tv som vi, nej men typ.
Han fick nog säga åt mig minst 10 gånger att jag skulle ta och lugna ner mig, för där sitter jag i sverige tröja o flaggor o skriker så fort någon gör en miss eller domaren dömmer fel (enligt mig) .

Missförstå mig inte nu att jag tycker att Sverige var sämst , för de va de inte och jag skulle aldrig kunnat gjort det bättre men sedan när man sitter där helt inne i matchen kan man inte göra något åt om man skriker och klagar och så.

När kommer sommar värmen då ?

Familjen och vännerna betyder mest <33.

Var minut

Dagens låt idag är defenitivt utan tvekan :Var minut med Emilia!

Kul kväll igår med tjejorna hos Kajsa.
Kan passa på att säga Grattis till fjortis Kajsan här också.
Det vart en trevlig kväll med mycket skratt och prat.
Själv somnar man ju som vanligt FÖRST av allihopa, för ovanlighetens skull så somnade jag inte före ett utan var vaken enda till 5 .
Okej ni få som läser min blogg kanske då inte tycker att 5 är speciellt länge att vara uppe till, men för mig är det de haha.


Var minut, var sekund utan dig gör det ont.
Natt och dag, går vi runt bägge två och söker svar.


Familjen betyder mest <3.

Det konstiga med vänner är att man borde vell veta vart man har dem i alla lägen?
Jag vet inte med vissa, för ibland värkar jag betyda så mycket och att de aldrig skulle klara sig utan mig, men andra dagar är det typ äsch skit samma .
Det är konstigt hur vissa förändras när vissa är med eller när man själv inte är med.
Det är även konstigt hur den man trodde va sin bästa vän som även sa att man själv var det och att man var den som den mäst litade på och blablabla förendras under en sådan kort tid.
Jag vet inte längre vad jag ska tro om dig tyvär.

Just ja jag vet även när jag är oönskad av vänner, om man sitter face to face med nån och så säger nån men visst vill du att den ska vara med vad mer en ja kan man svara då?

Tur att man har den bästa Mamman och de bästa brorsorna , ni är mitt allt ni betdyer mest <3.


Måndag

Måndag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls, bänkad framför tv:n och datorn hela dagen och sedan nu klockan 15.40 märker jag att halva dagen är borta.
Jaja sommarlov är vell alltid sommarlov och det var ganska soft att inte behöva stressa hela dagen som jag i vanliga fall oftast brukar få göra för att hinna med allt.
Håller nu på att leta efter tävlingar runt omkring sverige utan resultat, någon som vet någon tävling snart ?

Det är så svårt att se på människor om de ligger någon mening i det dom säger, eller om det är något de säger till alla sedan när man själv inte är med.
Jag menar folk som berättar saker för mig och säger : jag fick egentligen inte berätta det här, okej visst man blir såklart nyfiken och vill såklart veta men har den sagt det i förtroende att man inte vill att den personen ska säga det så säg det inte!
Jag skulle aldrig kunna säga något till de personerna som man inte vill att hela världen ska veta för vem vet antagligen så blir det :egentligen fick jag inte säga det här för Maria men jag gör det endå.

Jag menar då inte att jag inte tycker om de som håller på så här, för det gör jag verkligen, men man vet bara inte vad man ska tro.

Ikväll blir det Fotbolls träning ganska kul faktist eftersom fotbollen har gått bort ett tag på grund av musikaler o konsärer och sådant så nu är det vell fotboll som gäller ett tag.

Fredag den 13.

Ja, så igår var man på krutan då .De första 2 timmarna kan man vell säga att de hände nästan ingenting.
När sedan livebandet Discocrew började köra så lockades lite folk ut till dansgolvet som förövrigt hade varit nästan tomt innan.
Efter Discocrew hade kört sitt så började snart skummet, som man då märkte hade det varit det alla hade väntat på för dansgolvet vart snabbt ganska fullt och blött.
Skummet gjorde verkligen så att människor släppte loss lite mera och i princip alla dansade och hade kul.
Jag själv hade verkligen roligt , men man kände sig lagom fin när sminket rann o håret som man hade stått och fixat till innan stod åt alla möjliga håll.
Jaja  dom där två timmarna av tråk var verkligen värt det när skummet vart så lyckat.
Sedan var det dags att åka hem vid ett tiden , så fryser vi som ja jag vet inte vad? Så dom som hade varit smarta och tagit med sig extra kläder tog på sig dom och vi andra satt inlindade i handdukar i bilen.
Haha ja sedan när vi kom til mig o skulle släppa av mig så var det så att mina byxor som var verkligen dyngsura och kalla kunde jag inte ha på mig så, om någon såg en tjej inlindad i en handduk i Gimo som var väldans blöt så jaa det var nog jag.

Jag vill även passa på att säga Grattis till min ena Bror Fredrik, Grattis jag hoppas du hade en riktigt bra födelsedag<3.

Familjen och vännerna betyder mest.

Jag har tänkt en hel del , på hur otacksam man egentligen är , jag har världens bästa Mamma och världens bästa brorsor o underbara kompisar och endå så klagar man ibland.
Jag har tak överhuvudet mat på bordet och så mycket kläder att jag nästan drunkar i min garderob, och endå klagar man på småsaker .
Jag blir tex. sur om jag inte får den där tröjan jag så gärna vill ha när sanningen egentligen är att jag är mycket mycket  bortskämd .

Folk svälter varje dag utan att man knappt lägger en tanke på det, nej nu är det skärpning som gäller för min del man ska lära sigg att upskatta det man har och inte klaga på det man inte har .


Ja det jag vill säga är att Mamma och Brorsorna o kompisarna jag älskar er mer än ord kan beskriva jag skulle aldrig klara mig utan er .


Utkast: Ja jag ...

Ja jag sa ju att jag skulle uppdatera om hur matchen gick.
I första halvlek spelade jag ingenting och östhammar tog ledningen med 3-0
I andra halvlek så spelade jag nästan hela och östhammar vann matchen med 5-0.
Aja det blir nog ingen vinst i serien för oss i år häller då menmen.

Blogg 10/6 08

Hejsan !

Idag skulle vi egentligen vara lediga från skolan, men för oss i dans/musik så vart det att gå upp tidigt idag igen.
Ja inte för att jag vart speciellt ledsen för det eftersom att det vara bara dans vi hade och att just dans e ett av mina favorit ämnen så.

I kväll är det match mot Östhammar , får se hur det går har hört att dom är riktigt bra .


Välkommen till min nya blogg!