Shopping

Hejsan!

Dagen har bestått av skola, shopping och springning!





Skor- Fred Perry
Tröja- Fred Perry
Jeansleggins- Pieces

Tack så mycket Mamma!

När jag kom hem gick jag i alla fall ut och sprang två rundor så nu känner man sig lite duktig i alla fall!
Nu har jag krypit ner i favorit pjamasen och ska plocka undan lite på rummet och sedan plugga och läsa lite.

//Maria



Trött!

Hejsan!

Gårdags kvällen vart helt okej!
Vart lite film, spel, träffa lite folk osv. och det är ju alltid trevligt.

Imorse vart det upp och åka på sånglektion som gick helt okej och sedan hem igen för att fortsätta mot ishallen!
Träffa lite folk och fick träffa Matildas supersöta lillasyster!

Sen har jag också dragit mig ur fanny min o matildas plan, den enda jag lyckades lura var mig själv! lyckat x)

Nu är jag i alla fall helt slut men ska försöka mig ut på en promenix med fina maja!

Vi hörs!

(Kolla i UNT, där finns det bilder från gårdagens uppträdanden =) )

//Maria

En känsla av saknad, en saknad av dig!

En känsla av saknad, en saknad av dig.

I can´t feel what I want to feel, cause you wont let me. I can´t hold your hand even though I miss it so. I can´t speak with you when everybody else are letting me down, even though you were the one who at least listened, or anyway tried. I can´t say your name out loud because it´s tearing me down.
I can´t no longer tell my self that you somehow miss me, because that does not seem to be it and I can´t pretend that it´s alright because it´s you that I miss.
Whenever I see a picture or a place we use to visit, I just feel like call you just to hear your voice.
Maybe I didn´t gave you my best everyday, maybe I should have told you a second earlier that day.
I´m sorry honey, i´m sorry for not being your cinderella when you were my number 1 prince.

Call me pathetic, call me a geek, call me romantic, call me to speak. I can´t tell you to give me an answer cause I already know. But how I feel about it is not a public show.

I tried to tell you in many ways but you closed your eyes and pulled me away. I thought you would tell me you loved me anyway, but everything changed.

I told you that i would leave you alone if you wanted to, but I didn´t. Maybe it´s time to do. Cause who am I to keep trying when there´s nothing left for me to say.
Baby you have my word, I miss you all the time, I miss your arms close to mine and I miss those time when I felt that I were the only one.
It´s time for me to stop acting childish and be who I am, it´s time for leting you go cause thats what you want right?

Baby even though this is not what I want i´m giving it a try, I can´t promise myself it will work but I can´t keep go like I do now.



I wont be wraped around your fingers anymore, and though it´s killing me, I´m walking out the door! I´m taking it out of my hands, i´m giving it up, i´m setting you free. Now i´m taking a chance, cause what will be is ment to be..

 


Rolig dag!

Hejsan!

Idag har det varit en sådan där kul dag!
Först vart det till cheertränaren och träna lite med laget, sedan vart det ner till torget och ta emot fika och hjälpa till att fixa vårat bord som vi sålde fikat på för klassen!
Sen vart det soundcheck och efter ett tag så var det dags att sjunga.
Jag sjöng Moving on, Twist of love och Gabriellas sång.
Ska försöka få ut någon video på youtube så kan jag visa länken sedan!

Sedan var det dags för cheer och det gick helt okej! Sista uppträdandet som "Vikings" och snart heter vårat lag Gladiators!

Efter det var det dags för "körkampen" och det gick ju bra! Vi vann faktiskt och vi vart superglada allihopa! Tror att priset var typ 5000 kr så vi ska nog hitta på något roligt för det! Vi sjöng Kärlekens tid och Shackels!

Sedan vart det mer fikasäljande och jag måste ju säga att hockeypojkarna var riktigt duktiga säljare (amanda och maja också) ! Vi sålde till och med slut på allt fikabröd så det var ju kul!

Nu sitter jag här med Maja och Fanny och snart kommer även Matilda och ev lite tuffa grabbar!

Ha en fortsatt trevlig helg!

//Maria

Fredag!

Hejsan!

Dagen har varit helt okej trots att det är rätt segt att sluta klockan 16.00 på en fredag!

Nu sitter jag och är övertrött, överskottsenergiisk, överglad, överknäpp på samma gång. Men så kan det vara!

Snart ska jag käka lite middag och sedan blir det nog iväg till Fanny! Kánske blir en sväng upp till ishallen ikväll! Får se hur det blir..  Det brukar ju alltid vara rätt kul och nu är det typ nåt läger där eller nåt sådant. Men vi får se helt enkelt!

Imorgon är det i alla fall fullt upp från typ 9.00 till 16.00 då vi ska vara på torget typ! Sälja fika med klassen, sjunga (klockan 11.30), cheerleading, körslaget osv. Men det kommer nog att bli kul =)



Oj mycket bra bildkvalité här! Men bilden är i alla fall från Talanguttagningen i Eskilstuna tidigare i år! =)

//Maria

Ny videokamera!

Hejsan!

Hemma efter en lång dag i skolan!
Vi hade först en svenska lektion som var 1 timme och en kvart, sedan hade vi håla till typ 12.10 då vi hade en till svenska lektion.. Lite segt, men ändå rätt skönt att ha tid att göra läxor och sådant på. Jag och Maja hade med våra laptops så vi satt och skrev lite på svenska arbetet på den så tiden gick rätt fort ändå.

När jag kom hem fick jag en glad överaskning att min mor hade beställt en ny videokamera! Med riktigt bra ljud och bild och så! Vi tyckte att det kändes så tråkigt när jag sjunger så mycket att inte filma ordentligt och spara och så.. Så nu är jag glad =)

Snart är det dags att kila iväg på träning och det ska såklart bli roligt! Får se om jag känner av något i armen..

Funderar lite över vad jag ska sjunga i helgen på torgfesten, någon som har något roligt förslag?

//Maria

Pinsam kväll!

Hejsan!

Vart inte något mer inlägg igår för jag kom hem rätt så sent!

Jag skulle följa med Kajsa ner och träffa Pierren efter deras tv-pucksträning, och vi visste inte riktigt när den slutade eller nåt, så vi satte oss utanför simhallen!
Helt plötsligt börjar det komma en massa av de andra hockeypojkarna. Först 4, då stod vi kvar vid Kajsas moppe och låsades som ingenting, men när det sedan kom ett helt jävla gäng av dem bara en bit ifrån oss så visste vi inte vad vi skulle göra, hahah jaja kanske inte ska skriva så mycket mer om det..!
Men i alla fall! Så fortsatte vi att vänta på Pierre och sedan typ 1 timme senare så skickar han sms att han är på väg hem eller nåt sånt där!!?

Då vart vi lite lacka på honom japp! Men som tur är så kan vi ändå skratta åt saken! Kanske inte låter såå pinsamt men det var det! haha..

Nu är det i alla fall dags för skola igen då! Slutar typ 16.10 idag så det är lite segt, men det får man väl ta så är det ju bara!
Skriver mer ikväll!




//Maria

Designen?

Hejsan!

Som ni ser så ser min blogg väldigt annurlunda ut just nu! Jag råkade göra fel när jag skulle ändra bakrunden så allt försvann!
Förhoppningsvis så kommer Elina att hjälpa mig att fixa en ny header så den får se ut så här så länge så får vi hoppas på att den blir fixad snart! :)

Dagen har varit helt okej och det var väldigt skönt att sluta före 3 till och med!

Vi hörs lite senare ikväll, har lite saker att göra nu så hinner inte skriva så mycket!



Sandra 15år, ifrån Gimo, har nu varit försvunnen sedan i torsdags... Om ni har sett henne - kontakta hennes mamma Pia 0173-414 64 Dela detta meddelande med alla dina kontakter så fort du kan!

Har ni sett Sandra så är det jätte viktigt att ni hör av er ni som läser detta!
Sandra gick i min klass från 1:an- 5:an så man blir ju såklart orolig!

//Maria

Cheerleading!

Hejsan!

Dålig uppdatering idag också men så kan det vara!
Skoldagen var helt okej, och vi fick även med oss kokosbollar, aracksbollar och kolor hem! Som vi ska sälja alltså! Så vill någon köpa så är det bara att säga till!

Efter skolan vart det iväg till en annan skola för möte med "klassgruppen" som jag berättade om förra veckan. Där jag, Maja, Amanda och ett par föräldrar sitter och planerar lite för klassresan vi vill på och så! Det kommer att krävas mycket jobb men om vi lyckas kommer det nog att bli väldigt roligt!

Sedan vart det hem.. Satte sig framför datorn och fastnade tills det var ungefär 5 minuter kvar innan träningen började. Hann nästan i tid i alla fall!
Vi hann hålla på i mindre än en och en halv timme innan jag gjorde illa armen!
I våran cheer rutin så ska min "grupp" kasta upp en tjej. Men denna gången så blev det fel så hon flög lite snett så jag skulle försöka vara snabb och ta emot henne så jag typ kastade armen och vred den på något sätt och hon landade över den så att den vart typ vriden.  Då vart det en skrikandes Maria liggandes på golvet som sedan inte kunde vara med på resten av träningen och fortfarande har lite ont.. Lyckad man är..
Tjejen som vart kastad i luften klarade sig i alla fall och det var ju bra!

Sedan vart det hem och nästan direkt hämtad av Fannybanny! Det hade dykt upp lite saker under dagen som vi kände att vi behövde prata om så vi åkte ut en sväng.

Nu tänkte jag ta och fixa mig för att sova och sedan läsa lite grann.. Vi gör ju ett stort arbete om kärlek på svenskan, och vi ska läsa en kärleks/relations bok! x) Lyckat!



Fina flickorna Kajsa, och Felicia och så jag i mitten! Det var på Cheer Dm i våras!

//Maria

24e..

Hejsan!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft tid eller ork idag!

Dagen började i alla fall med dans och det var verkligen skönt att komma igång med igen och dessutom var det en jätte rolig (men skitjobbig) lektion!

Annars var skoldagen rätt okej, väldigt lång dock ..

När jag kom hem så var det bara iväg till frissan direkt så nu är håret lite freshare igen! Så skönt!
Sedan gick jag ut med Fanny och så sprang vi långt ut i skogen eller vad man ska säga till "vårat" ställe igen! Sedan gick vi hem till mig och klädde på oss lite varmare och gick ut och gick lite till! Ibland är man duktig! Vi behövde verkligen prata kände jag, dock så är det samma saker vi pratar om hela tiden, ändå tröttnar vi inte! Vi sitter i samma båt eller va man säger? x)

Fredrik och Angelica hade förresten varit här idag! Då hade Angelica frågat om varför jag skrivit i bloggen att jag städat mitt rum (det ser ut som jag vet inte vad nu) ! Men jag gjorde faktiskt det nån gång förra veckan.. Hehehe! Men det står på min lista för vad jag ska göra denna veckan!

Ja som sagt var så har jag försökt göra så mycket som möjligt för att denna dagen ska försvinna av en hel del anledningar.  Nu ska jag nog lägga mig och läsa! Imorgon blir det möte på bruksgymnasiet och sedan första cheerträningen! Det blir nog kul! :)

Godnatt !


You don´t know how long I have waited and I was gonna tell you tonight!
//Maria

Söndag!

Hejsan!

Vaknade vid 11 imorse men de andra verkade inte vilja vakna, så tillslut väckte jag dem med min vackra opera och fick ett " HÅLL KÄFTEN" tillbaka!
Till slut vid typ halv 1 så fick jag upp sjusovarna hos som sovit kvar hos Fanny och sedan var det bara att åka hem och sedan åka vidare till Uppsala!

Min brors sambo (Jessica) fyllde nämligen 30 år idag! Stora grattis till dig!
Fick en massa gott och hade trevligt!

Nyss var jag ute och åkte moppe med min saknade flicka Fanny! Åkte till "vårat" ställe och pratade om allt och inget och det behövdes verkligen!

Helgen har verkligen tagit på krafterna och varit helt underbar, men nu kommer mycket tillbaka till skallen igen!

Har förresten fått ett roligt mail jag väntat på! Så snart blir det  Stockholm och göra lite saker, dock tänker jag inte berätta något! Inte än i alla fall ;) !

Hoppas ni får en bra söndags kväll, vi hörs!

//Maria

Toppen dag!

UNDERBART bra har den här helgen hitils varit!

Jag känner mig som glad på ett vis som jag inte har gjort på så länge!

Antagligen är det en blandning av att jag just nu sitter med några av mina absolut bästa vänner och har haft ett av de roligaste uppträdandena någonsin!

Vi kan ju börja från början..

Imorse vaknade Kajsa och jag två timmar senare en tänkt, så det blev lite stressigt. Jag skyndande mig i alla fall upp till ladan och tränade med Felicia och sedan åkte jag hem så kom toppensnälla Kajsa och lockade mitt hår mycket fint!
Sedan vart det iväg till Östhammar för att sjunga! (Cheeren vart inställd pga vädret) Det var inte så jätte mycket folk men dem som var där  var roliga och det var riktigt roligt helt enkelt!

Sedan vart det hem och packa om och åka till ladan där jag och Felicia tillbringade ett par timmar med att fixa Felicias hår jättefint och träna till kvällens show!

När det började bli dags för att sjunga så var jag grymt nervös! Vi började med värsta schlagern, sedan fortsatte Felicia med en mycket bra version av Suspicous minds och efter det var det jag med Gabriellas sång, sedan vart det nog kvällens toppnummer du är min man som var ett väldigt roligt framträdande och till slut avslutade vi med ett medley som var enormt kul. Felicia var verkligen jätte rolig att sjunga tillsammans med och publiken var minst sagt toppen!
Vi fick jätte bra respons och det var absolut ett av mina roligaste uppträdande! Tack alla som var där!

Sedan kom i alla fall Matildan och hämtade mig och nu är jag hos Fanny banny med lite sköna brudar som sagt var..

Jag har också insett att det inte finns så många sagor som har lyckliga slut.. Men sagor med slut finns det och vi var väl än av dem..  Jag har i alla fall slut på idéer för att försöka och har faktiskt till och med tröttnat på att hoppas på dig nu..

Men som sagt var så kommer jag nog att leva på dagens minne länge!

//Maria



Fotograf : Elina Nilsson
På fotot, jag!


Fredag!

Hejsan!

Dagen har varit minst sagt fullspäckad. Först och främst gick vi i skolan till typ 4! Lite segt men man får tydligen inte klaga!?
Sedan vart det hem och åka nästan direkt till Östhammar.
Skulle börja sjunga klockan 5, men när vi kom dit, 10 i, så hade dem inte ens plockat upp ljudanläggningen än!? (Vet inte var det var för skum firma)

Men det vart i alla fall typ 20 minuter försenat.. Inte bra eftersom jag hade cheer träning kl 6..
Själva uppträdandet gick helt bra, inte lika bra som med PNP som ljudtekniker men helt okej och det var trevliga personer som jobbade där och var där och kolla på! :)

Cheeren vart inte så långvarig eftersom det började regna, men kommer ihåg rutinen lite bättre nu, det var ju ändå över 2 månader jag körde den sist..

Efter det var det direkt upp till ladan där jag och Felica tränade som sjutton inför imorgon, och det ska bli så roligt! Verkligen =)

Nu sitter jag och kikar nån halvskum film med Kajsa och vi är lika "nyttiga" som vi brukar vara om inte ännu " bättre" haha .

Imorgon blir det ännu mer träning i ladan och sedan Östhammar och uppträda  med cheeren och sjunga, sedan är det bara att åka tillbaka till Gimo och sjunga igen och sedan hem till supersaknade Fanny! Kommer nog att bli en rolig morgondag!

Men nu ska jag gå och vara social med Kajsa!

Trevlig helg!

//Maria

Full rulle!

Hejsan!

Nu är jag rätt så trött  för er som ville veta!

Efter en lång skoldag så vart det bara hem och slänga i sig en snabb middag och cykla till ladan och träna en timme med Felicia till fotbollensdags uppträdandet på Lördag. Efter det cyklade jag vidare och mötte upp Maja och åkte till mötet vi skulle på för klassen! Riktigt trevligt med trevliga personer, fika och roliga beslut som jag dock inte tänker ta upp här just nu ;)
Efter det var det hem och byta om och sedan gick jag ut och sprang. Kände  mig inte klar sprungen efter första vändan så jag tog en till! Ibland är man duktig!

Skolan har i alla fall börjat på allvar igen och jag är ganska livrädd ja! Men det vill väl inte ni höra om!

Dagens outfit som jag glömde ta kort på var i alla fall : Chinos- Koola Anna, linne- nikedo, tjocktröja- Gekås (Ullared), jacka- Peak peformance!

Imorgon blir det skola sedan direkt till Östhammar och sjunga (klockan 17.00 på stora torget) och sedan hem och träna cheer och sedan till ladan och träna med Felicia! Men jag ska försöka skriva i alla fall!

Ha det bra
//Maria


Lite stressad!

Hejsan på er!

Dagen i skolan var helt okej, och vi bestämde oss för att göra ett nytt toppen bra upplägg på musiken som jag tänkte berätta om lite senare!

Men nu måste jag slänga i mig något att äta, sedan ska jag till ladan och träna tills uppträdandet på Lördag med Felicia och sedan ska jag till något möte för att jag är med i nån klassgrupp. Lite föräldrar och jag, Maja och Amanda om jag inte har fel!

Jag skriver mer ikväll!

//Maria

Dagens outfit!

Hejsan!

Nu är jag hemma från östhammar och kören gick rätt bra, så många roliga människor med så det är nästan alltid roligt :)


 Här har ni då Maja!




Dagens outfit: Linne- Nikedo (Ullared), kjol- Koola Anna, sidenband- gina tricot, kofta- gina tricot, skor- skopunkten, sjal- Lindex, skinnjacka- Newyorker!

Just nu sitter jag och kollar på ett program om pojkar med anorexia, det är så hemskt så hemskt! Stackars människor!

Nu ska jag nog kika klart på programmet och sedan lägga mig och läsa lite, hoppas ni haft en bra dag vi hörs imorgon!

//Maria

Helt okej dag!

Hejsan!

Nu är man hemma efter en helt okej skoldag, det är bra att man har  kompisar i båda samma och andra klasser så det inte blir allt för tråkigt, hehe!

Ehm.. Det där med att jag hade blivit ordentlig förstördes lite idag.. När vi satt på lektionen innan våran idrott kom jag på att jag hade glömt shorts, så jag fick cykla hem skit snabbt och byta om! Sedan när vi skulle byta om efter idrotten så kommer jag ju såklart på att jag glömde kjolen jag hade på mig hemma! Dumt så dumt! Så jag fick gå i ett långt linne sista lektionen, men det var ju bra att det bara var en lektion kvar i alla fall..

Det är lite dåligt att dem har  slutat att köra lokalbuss här  nu! Men såklart snäll som man är så fick Marcus låna min cykel igår och Julia idag! Fast nitlotten dem fick var att skjutsa mig, haha!!

Snart ska jag iväg på kör men jag skriver igen när jag kommer hem om morgondagens planer, dagens outfit osv..

//Maria

Shopping och sånglektion!

Hejsan!

Eftermiddagen/kvällen vart i alla fall riktigt bra trots min negativa attityd som ska bort!

Jag åkte in och mötte mor min på Gränby och där fick jag en superfin klänning som jag kikat lite på förut.. Hade lite svårt att välja färg, men både mamma och hon i affären tyckte likadant så jag tog den i svart och vitt!


Tänker mig typ den och ett par lackläggins och ett par snygga klackar till något av helgens uppträdanden!? =)
Klänningen kostade 499 kronor och kommer ifrån VILA!

Sedan köpte jag även ett bälte på Ginatricot men det gick inte att få in bild på den, får knäppa kort imorgon eller nåt!

På sånglektionen fick jag lite tips till mitt röstproblem som jag är lite orolig över! Sedan började vi köra lite musikallåtar, det är sååå roligt!
Idag var det Listen vi körde och den låten är ju så fin så fin! Min sångpedagog ska förresten till Italien i vinter och vara med i något jätte stort uppträdande som jag förstod, hon är så duktig och bra!

Förresten så gick det inte så bra med den där nyttighetsmånaden som sagt var! Men jag orkar faktiskt inte bry mig så mycket! Det känns liksom bara onödigt, varför hålla sig borta från saker man tycker är gott? Istället kan man ju bestämma att man bara äter sådant på helger, känns bättre!

Nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen med en bra bok, vi hörs imorgon och då ska jag även försöka komma ihåg och lägga upp en dagens outfit!

//Maria

Första skoldagen!

Första skoldagen avklarad då!

Jag och Juliorna (Julia J och Julia Ö) satt mest och tyckte synd om oss själva!
Schemat var en chock, det var sämre än man trott, ändå kändes det lite bättre när man förstod allt i alla fall. .Men att sluta 16.00 på en fredag känns ju inte allt för bra dock..
Men det var roligt att träffa alla igen!

Jag är imponerad av mig själv! Igår städade jag rummet, och idag orkade jag upp första gången klockan ringde och bäddade till och med sängen! Här är det ändringar på gång förstår ni, jag ska bli mer ordentlig! Hehe..

Nu ska jag snart gå till bussen och åka på sånglektion! Det känns både kul och absolut nödvändigt att dem sätter igång igen.. Man lär sig så otroligt mycket hos min sångpedagog och det är definitivt värt det även fast det är rätt dyrt..

Något som gör mig besviken nu är att jag kanske inte kan fortsätta på kören jag går på i Östhammar.. Känner att med vårat schema så vet jag inte hur jag ska orka, och skolan måste ju gå först. Har dock inte bestämt mig än, för kören är ju så rolig och det vore tråkigt att sluta.. =(

Vi hörs nog ikväll!

//Maria

Skolan börjar imorgon!

Hejsan!

Var nere i ladan och tränade tills på Lördag med Felicia och det gick rätt bra, det var roligt i alla fall :)

Imorgon börjar skolan och jag är faktiskt riktigt nervös!?
Det känns som att det är lite mycket press att lägga på en 15 åring att välja gymnasium. Det är ju endå ett riktigt stort steg i livet liksom, det avgör ju lite vad man ska bli och allting!

Det ska bli kul att träffa en massa kompisar igen, Julia och Julia har jag ju inte träffat på hela lovet typ!
Det känns också bra att få in lite rutin på dagarna igen!
Jag har i alla fall haft ett bra lov även fast det har kännts som att jag inte har hunnit med att göra allt det jag hade velat göra..

Jag städade i alla fall rummet i flera timmar idag, och gick igenom låder och sådant. Sedan fixade jag lite predikyr på tånaglarna och målade naglarna på den ena handen!? Saker kom mellan så jag hann inte göra den andra, snyggt! Men det är bara lack så det syns nog inte såå mycket, får fixa det sedan!

Men det är som sagt blandade känslor inför morgondagen på många sätt och vis även utöver de jag skrev här..
Men vi hörs nog imorgon!

//Maria


Ni är mitt allt!

Hejsan!
Nu håller jag på och städar för full rulle här, men jag fick en massa att tänka på så tänkte skriva av mig lite här!

På en vecka har jag lärt mig:

* Hur riktiga vänner ska vara, och jag är glad att jag har sådana! Det har verkligen visat sig vilka som är ens riktiga vänner!

* Att tårar faktiskt kan ta slut

* Att äta på natten (ehm ja det lät ju lite konstigt, men Fanny sa att allt var mycket godare om man åt det på natten)

* Att det finns folk som kan få en att le och skratta fast det är det sista man vill

* Att det ända som faktiskt hjälper när man är riktigt ledsen är att åka ut i skogen med Fanny och skrika av sig, eller att umgås med folk man älskar!

* Att vara ute och gå och springa är ett av de bästa sätten att tänka på fel saker, ändå gör man det för att det samtidigt känns bättre att vara ute


* Att det här antagligen är det mest depremerande inlägget som denna blogg skådat och att jag nog inte borde publicera det men kommer att göra det ändå.

* Att man trots att efter att ha haft en jobbig vecka kunde ha en underbar sista helg på sommarlovet

* Att man inte ska ta något eller någon förgivet!

Det jag vill ha sagt är egentligen att min familj och mina vänner- ni är mitt allt! Om jag inte säger det tillräckligt ofta så säger jag det nu, ni är bäst och underbara allihopa! <3



Fotot är taget av Elina Nilsson (Elinanilssoon.blogg.se

Mina visitkort har kommit!

Hejsansvejsan!

Imorse vart det upp halv 9 och jag kände mig inte allt för levande men efter ett tag så började man vakna till. Eller i alla fall jag och Maja, Kajsa ville sova vidare i soffan!


Jag har en känsla av att Kajsa kommer att älska mig när hon ser det här, men hon är ju så söt!

Jag fick även mina visitkort som Angelica hjälpte mig att beställa, som man kan ta med på uppträdanden och tävlingar och sådant! Jätte smart och jag vart riktigt nöjd med designen!
Tänkte lägga ut en bild men det är nog inte så smart eftersom adress och allting står på den, men dem är mörkrosa, nästan röda med en blomma på. Söta!

Idag hade jag tänkt städa rummet lite, förstår inte hur det kan bli så stökigt när jag städade ordentligt för senast ett par dagar sedan. Skärpning för mig, man vill ju ha det städat och fint nu innan skolstarten!

Vi hörs säkert lite senare
//Maria


Trevlig kväll!

Hejsan!

Nu är jag Kajsa och Maja hemma hos mig efter en trevlig kväll!
Vi var typ åtta stycken och kikade film i Kajsas husvagn, hehe lite trångt ja!

Tidigare idag var jag och Kajsa vid gruvan tillsammans med Pierre, Sebastian och Oskar, och dem badade också de tokarna! Fast det var väldigt kallt!

Nu sitter vi och snackar en massa om kläder och skolstarten och sådant! Det är ju faktiskt imorgon skolan börjar (klockan är 01.01)..  och nu kom vi in på hockey också, hehe som att vi inte typ alltid kommer in på det..


Cooling Pierre och tuffing Sebastian!



En nyfiken Sebastian!

Oskar och Totte!


Pierre bär!



Maja och Mackan!

Nu ska vi nog ta och snacka på lite till och sen blir det sova, inte allt för lång sovmorgon imorgon bara! Man måste ju orka upp på Tisdag!

//Maria

I can´t make you love me if you don´t..


Spelklara Maria!

Hejsan!

Imorse vaknade jag och Kajsa av väckarklockan.. Eller Kajsa gjorde det i alla fall! Jag hade tydligen vaknat i sömnen, för jag hade typ petat kajsa på axeln och skrattat som om det vore jätte kul.. Ja ibland är man inte helt spelklar.

Morgonen har tillbringats med att ladda upp lite sommarbilder på Facebook för att se att man faktiskt har gjort mycket roligt på detta lov.. Skolan börjar på Tisdag och även så mina sånglektioner. Sånglektionerna har jag längtat väldigt mycket efter, så det blir roligt att det kommer igång igen!

Snart blir det ut och gå med Kajsa, och ev Pierre och Sebastian om dem inte tänker fortsätta klaga på att dem är trötta, haha roliga pojkar det där.

Efter det blir det som sagt var in till Uppsala och ikväll blir det nog filmkväll!

Jag vet nog inte ens vem du är längre.. Den personen jag kände skulle ha gjort det med bättre stil och i alla fall kunnat prata om saken..



Min tårtaaaa som vart super god trots att jag inte är så bra på sånt!


Sebastian och Pierre!



Pierre och Kajsa, så söta så!



Vi snodde pojkarnas kepsar för att ni skulle tro att vi var lika coola som dem!


Men helvete vad jag saknar dig ändåå...



//Maria


En bra dag!

Hejsan på er!

Sitter här brevid Kajsa och varvar ner lite efter en rolig kväll!

Imorse åkte jag hem och fixade mig lite, och sedan vart det iväg till Österby med Maja för att Elina skulle fotografera mig!
Bilder från fotograferingen får ni se sedan!

När jag kom hem började jag fixa inför kvällen, och vid sju kom Kajsa till mig (Sofia kunde tyvärr inte komma). Vi käkade en massa och då menar jag en massa mat (rostbiff och potatissallad) och pratade ikapp en massa vilket som var jätte skönt!
Jag hade tidigare under dagen till och med bakat, vilket som är stort för att vara mig! Jag gjorde den i alla fall till en tårta, och den verkar ju ha varit god, för Kajsa och jag åt upp hela tårtan själva! Förstår ni? En hel tårta!? Menmen, äta bör man!

Sedan vart det en liten promenad och sen åkte vi moppe och träffa Sebastian och Pierre ett par timmar. Mycket trevligt! Roliga pojkar..

Vi har förövrigt haft en massa roligt och skrattat ungefär hela tiden vilket som verkligen har varit jätte skönt. Precis vad man behövde, så tack för idag alla!

Imorgon blir det in till Uppsala och kika lägenhet... och sedan eventuellt filmkväll med kvällens sällskap imorgon kväll också!

Någon frågade om jag hade hårförlängning (för att jag för ett tag sedan la ut en bild på mig med kort hår) men jag skojade ju bara med er då! Det är mitt riktiga hår jag har =)

Sedan så frågade Sanna om jag och Felicia skulle sjunga på fotbollens dag och det stämmer! Vi sjunger på kvällen när alla sitter och äter! Så har inte ni som kan köpt biljetter så gör det!

Men som sagt var, tack för denna dag, den var verkligen toppen!


Heby på uppträdande!

Hejsan!

Uppträdandet i Heby gick bra. Dock har jag fått ett tillbakakommande problem med rösten som jag måste kolla upp hos min sångpedagog på Tisdag, men det gick helt okej!
Jag var även karaoke värd och det var verkligen jätte roligt. Presenterade och hjälpte till och gick ut i publiken med alsång och allt, riktigt kul!

Dessutom kan man inte göra mer än att skratta när man är med Fredrik och Peter (PNP) för dem har precis lika sjuk humor som jag, men det är bra, man måste skratta även om man inte är världens gladaste människa för tillfället.

Imorgon blir det fotografering med Elina (Elinanilssoon.blogg.se) och så följer Maja med! Och på kvällen kommer Kajsa och Sofia hem till mig, blir nog jätte trevligt!

Jag kommer nog att börja blogga som vanligt om ett tag igen.. När skolan börjar lär jag ha annat än det jag har i huvudet just nu så då blir det nog lite roligare att läsa igen.. 

Vi hörs säkert mer imorgon! 

kram på er
//Maria



Förvirrat inlägg!

Hejsan!

Just nu är allt rätt så förvirrat och konstigt och jag förstår verkligen ingenting.

Förutom att den här veckan har kännts tung på alla sätt och vis så händer det såklart ännu mer saker utöver huvudgrejen med.
Jag orkar inte med bråk som känns helt meningslösa och jag förstår inte varför vissa helt plötsligt ändrar åsikter helt. Jag orkar inte lägga mig i för jag vet egentligen ingenting, det ända jag är är besviken såklart..

och så var det det andra då.. Jag fortsätter intala mig att allt ska fixa sig och bli bra, även då jag fått väldigt klart för mig att det inte kommer att bli så..

Jag känner att jag ett tag nu varit som två olika personer, en som är den jag är och den jag tycker om att vara, och en person som påverkas av andra och stänger ute andra. Jag vill bara vara jag..

Jag är bara jag och det är så jag vill ha det. Om det inte är mig ni vill ha i era liv så är det faktiskt ingenting jag kan göra åt saken.
Jag önskar bara att jag kunde insätt hur förändrad jag lätt blev innan jag blev det..

Nu ska jag i alla fall vara Maria Theresé Broberg på heltid igen. Även om det betyder att jag måste arbeta upp mig själv igen så är det värt det, jag vill inte gå runt och vara någon annan.

Men jag måste ju såklart ändå påminna er som bryr er på riktigt om att ni betyder otroligt mycket för mig, jag värdesätter allt ni gör för mig något otroligt.

På gång nu :
Idag (Fredag) : Sjunger i Heby på något som kallas för våryra!
Fredag (21:a): Sjunger på Östhammars torg
Lördag (22:a) : Sjunger på östhammars torg ( även cheerleading då)
Lördag (22:a) Sjunger med Felicia i ladan
Lördag (29:e) Sjunger, har cheer, är med i körslaget på Gimo torgfest.

På söndag ska vi även på en lägenhetsvisning i Uppsala.

Jag saknar dig, just nu behöver jag dig mer än någonsin förut!

Ta vara på det och dem ni har innan det är försent


//Maria

Hjälplös, värdelös, orklös

Hejsan!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat, men jag kommer antagligen inte att göra det på ett par dagar heller.

Det finns saker som gör en så ledsen och gör att man känner sig hopplös och hjälplös.. Jag var inte beredd och jag förstår ingenting, mer än att det här inte är vad jag vill men att jag inte har något annat val än att bara gå vidare, när det är det sista jag vill just nu! =(

Ska nog sluta skriva nu innan det blir alldeles för mycket.
Tack Fanny för att du stod ut med mig igår, det kan inte ha varit det lättaste.
Och förlåt till alla er som jag aldrig lyckas räcka till för..

//
Kommer tillbaka om några dagar eller nån vecka.. tror jag..

Trevlig dag!

Hejsan!

Det blev en hel mysig dag nere vid badet med fina vänner och ett bra väder!
Vi pratade och pratade och pratade ännu mer, och jag har fortfarande inte fått reda på allt som hänt när jag var borta, men mycket i alla fall!

När jag kom hem blev det god middag med Mamma på balkongen och nu blir det att käka lite jordgubbar, mums!

Jag blev dock lite besviken när jag fick höra att en person hade skyllt saker på mig och en till som vi inte har gjort,  i alla fall inte medvetet. Lite dåligt samvete får man ju även fast jag inte minns att jag sagt något!

Ikväll blir det att umgås med samma personer och det blir nog trevligt!

Imorgon blir det Uppsala!

Jag kommer att ha en fortsatt rätt dålig uppdatering som jag har haft nu i över två veckor, men jag tror även ni förstår att man vill njuta av sommaren och lovet så mycket man kan!

Vi hörs antingen i kväll eller imorgon!

//Maria

Dagens frukost/lunch

Hejsan!

Nu har jag hunnit vakna till lite mer ordentligt genom att ha tagit en powerwalk! Härligt med lite motion!

Dagens lunch frukost blev en liten repris på vad jag åt ibland på frukostbuffén på Mallorca, fast nu åt jag bara det nyttiga såklart!




Dagens frukost/lunch består av solrosfrön, vanlijyoghurt och russin, mums!!

Nu ska jag ner till badet och sola, och prata ikapp med några kamrater! hihi

Vi hörs senare!
//Maria

Nyvaken i Sverige!

Hejsan!

Nu är man nyvaken och är glad över att det även i Sverige kan vara fint väder =)
Dagens planering är att antingen åka in till Uppsala med Mamma, men det var ju så fint väder så jag vet inte, eller vara ute och sola, eller åka till Öregrund och sola!?
Vi får se hur det blir..

Inga tävlanden än, come on people! Ni måste väl ha någon vän som gjort något extra snällt?

Nu har min nyttiga månad börjat, det känns inte som att jag kommer att hålla den men jag ska försöka i alla fall! Och jag ska  vara nyttig till skolan börjar i alla fall.

Det finns så mycket jag vill hinna med de här sista dagarna på lovet, sedan börjar allvaret igen, och denna gång så är det ännu viktigare med  skolarbetet. Känns lite konstigt att det här året faktiskt påverkar resten av våra. Lite i alla fall. Beroende på vad man vill bli.

Vi hörs lite senare!
//Maria

Veckans Vän!



Här kommer de nya idén!

Den heter Veckans vän!
Det är till största del helt upp till er vem ni vill se som veckans vän!

Gör så här!
Skriv en komentar där ni skriver personen som ni vill ska bli veckans väns namn! Ni får gärna skriva en liten motivering till varför just eran kompis eller varför just du borde bli veckans vän, det ökar ju vinstchansen lite!
Priset är såklart äran! Vem vill inte veta att någon uppskattar en som vän liksom!
Ni får komentera både anonymt och med namn och jag hoppas ni är med och tävlar!

//Maria


Home sweet home!

Hejsan!

Nu är jag hemma igen, känns både bra och dåligt, men jag saknar redan Mallorca!
Flygresan tillbaka gick bra.
När vi skulle hämta väskorna så kom först min och sedan mammas och sedan efter ett tag så stannade bandet och så stod det att alla väskorna hade kommit. Men Håkan och flera andras väskor hade inte kommit, men sedan typ 20 minuter senare så kom dem i alla fall!

Nu är jag hemma i alla fall och sitter här med Maja och vi har varit ute och gått och pratat en massa nyss, och vi har
fortfarande en massa kvar att prata om!



Jag och Mamma köpte en parfym på planet =)



På vägen hem.

Lite senare kommer en ny tävling upp i bloggen! Så läs lite senare så får ni se!

//Maria


Sista dagen på Mallorca!

Hejsan!

Nu är det så att jag inte vill åka hem! Tidigare i veckan kändes det mer okej, men nu vill jag bara stanna kvar, i alla fall ett litet tag till.
Resturangen idag hade typ romartidsinsperation och gick runt i dräkter så då kände jag att jag passade in med min fläta i pannan, hehe!

Nu sitter jag för omväxlingsskull nere vid receptionen med datorn, har annars bara suttit på rummet.

Showen ikväll hette Black or white och var en riktigt bra show måste jag säga, skickliga artister verkligen!

Imorgon blir det upp tidigt, kommer inte ihåg när planet gick men bussen från hotellet går vid 9 i alla fall, och då ska man ha hunnit äta frukost och allt före, snacka om att jag kommer att vara en trött och grinig Maria imorgon bitti!




Dagens mycket väl godkända mat!


Dagens outfit: klänning- veromoda, skor (hade egentligen ett par vita pumps på mig men böt en liten stund för att jag fick ont i fötterna, hehe) - scorett.

Kommer verkligen att sakna allt här, och med den meningen avslutar vi detta inlägg. Skriver imorgon kväll när jag kommer hem om det inte uppstår några problem. Det kommer även upp en ny idé imorgon eller på söndag, så fortsätt läsa!

//Maria Therése Broberg!

Mallorca sista dagen!

Hejsan!

Sitter och lyssnar på spotify som bror min hjälpte mig att fixa, tack så mycket!

Idag var det sista dagen vid stranden och sista dagen för sol och bad och det känns inte bra alls! jag vill vara kvar längre ju!


Mamma och jag tog en promenad längs stranden men glömde helt bort hur långt vi hade gått för att vi pratade så mycket, så man vart riktigt trött på vägen tillbaka men det var en riktigt trevlig promenix!
Kom på nu att jag har glömt knäppa kort på vattengympan på stranden, det var typ 5 dagar i veckan och det var sjukt mycket folk som var med!

Nu ska vi snart ut och äta på resturang här sista kvällen, känns så tråkigt, jag skulle kunna vara kvar i en vecka till jag!!

Vi hörs efter 22-23 någongång. Ska kika sista showen också såklart, kolla på duktiga Johanna och Robert (showschoolledarna) och de andra två som också är väldigt duktiga ! :)

//Maria

Mallorca! =)

Hejsan!

Nu har vi kommit hem från en ganska lång men härlig promenad till en resturang som heter Dallas som jag starkt kan rekomendera till er som ska till Mallorca!
Personalen var väldigt roliga idag! Kom och prova mina solglasögon, höll på att skrämma livet av mig, tog egofoton och höll på och skoja, dem vet verkligen hur dem ska underhålla folk och dessutom var deras trevlighet inte fejk utan äkta!


Jag på Dallas! Supergod mat och efterrätt!


En i personalen med mina (egentligen mammas) solglasögon!


Supergod mat!


Så jä*la rolig snubbe! Haha fick pussa honom en gång på varje kind och det var dock INte lika mysigt.. Haha förlåt robban!



Dagens outfit: Linne- Nikedo, Gekås, Ullared), kjol-Gekås (Ullared), Midjeskärp- Veromoda, väska- Mammas, halsband- konfapresent, armband (fast man inte ser det så bra)- födelsedagspresent.

//Maria


Mallorca =)

Hejsan!

Idag vart det ännu en underbar dag på stranden, underbart!!
Dock har jag haft ont i magen lite till och från här nere och igår kväll gjorde det jätte ont och även imorse. Just nu är det lungt men jag antar att det kommer tillbaka om en stund. Undrar om jag har fått i mig något med gluten i eller om det är något annat? Jobbigt!



Bild från igår kväll! Visst ser bakrunden underbar ut!

Om typ en o en halv timme ska vi ut och käka och sedan kika lite show här på hotellet!
Ha det bra så hörs vi nog senare!
//Maria


Onsdag!

Hejsan!

Just nu sitter jag inne på Facebook och har världens drygaste (roligaste) konversation med Peter N och Angelica. Sjuka människor det där, heh!

Kvällen tog oss till en resturang vi tidigare besökt, Plaza där vi nu känner varandra så väl att det är okej att prata om vädret!? haha, trevlg personal!




//Maria

Någon som kan norska?

Hejsan!!

Snart ska vi ut och käka på någon resturang igen!

Vädret är underbart och I love this place!
Sedan blir det nog iväg till hotellet vi bodde förra året och kika show, riktigt bra shower har dem, likaså på vårat hotell.

Har även jobbat lite på ett medley till mig och Felicia till uppträdandet vi har tillsammans, jag är verkligen inge bra på att göra medleyn asså!

Fick ett mail idag på norska, är det någon som är bra på norska så kan den få vara min tolk, skulle ju gärna vilja förstå lite mer än ett par ord, hehe.

Kom på att jag även fått ett till sånguppdrag i Heby! Där jag sjöng för ett par månader sedan, det ska bli kul!

Vi hörs senare!




//Maria

Mallorca

Hejsan!
Idag hittade vi till en väldigt trevlig resturang!
Trevlig personal, god mat och så!




Kvällens outfit: Linne- Nikedo, blus- Gekås(ullared), vita pumps- Skopunkten!

Nu ska jag gå och läsa min bok jag började på förr idag..
En bok jag kommer att skriva mer om sedan. Den har nämligen berört mig från första sidan, en verklighetsbaserad. Tragisk och hemsk men bra bok.. Åter till den en annan dag!!

Vill också tilläga att jag saknar robban otroligt mycket! Min hockeystjärna!

//Maria



Lite uppdatering från Mallorca!

Hejsan!

Nu har det varit lite dålig uppdatering igen, men jag har inte haft orken att skriva och det är ju faktiskt semester!

Tänkte lägga upp lite bilder från igår och i förrgår! =)



Förrgår! (Söndag)
Söndagens outfit: Blus- gekås (Ullared), jeansshorts- Kappahl, bälte- Mammas garderob, gladiatorsandaler- Skopunkten!
Beställde en halv kyckling, men trodde inte att jag bokstavligen talat skulle få en en halv kyckling!! Dock ser den inte lika stor ut på bilden. Mätt vart man även fast man inte orka äta upp allt!





Håkann och Mamma igår (Måndags)
Här var vi inne på något område som vi typ gick nästan vilse på, fanns typ bara en utgång.

Men nu ska vi ut och äta, ska försöka uppdatera ikväll!!

//Maria

Mallorca uppdate!

Hejsan!

Dagen började molnigt men klarnade upp och blev fin!
Låg på madrassen i poolen ungefär hela tiden, underbart!

Fick reda på lite tråkiga saker hemmifrån. Dålig stil av en person och det känns verkligen jobbigt att inte kunna stötta den andra personen, men jag hoppas du vet att jag tänker på dig och att det kommer kännas bättre om ett tag!

Här kommer lite bilder från showschool showen förresten!


Emma, Ingrid och jag!

Ingrid och jag!

Om någon timme så ska vi ut och äta. På en resturang som ligger väldigt långt härifrån men som har god mat.
Jag bara äter och äter känns det som!
När jag kommer hem så är det verkligen slut på onyttigheter och jag menar det! Inget godis, inga chips, ingen läsk o sådant! Popcorn är okej, men endast ibland!!

Vi hörs ikväll efter 22-23!

//Maria

Vattengympa

Hejsan!

Idag har vädret varit ganska tråkigt! Molnigt för det mesta men ändå inte kallt. Några solstunder blev det i alla fall =)

Själv körde man vatten gympa och det är ju faktiskt kul, haha!  Det var jobbigare i poolen men mer folk och roligare i havet.


Så härligt att flyta runt på madrass!


Så var det vattengympa ja!

Nu blir det snart ut och äta igen, hörs senare!

Det sårar mig att se hur lätt utbytbar jag är, jag har nog egentligen vetat det hela tiden men hoppats på att du skulle vara ett undantag.

//Maria


Uppdatering Mallis!

Hejsan!

Idag har vi legat och solat och badat vid stranden och det kan inte beskrivas bättre än med ordet underbart! För det är verkligen underbart!

Igår var vi på en resturang som heter typ Plaza (Nickes krog). Där var vi förra året också ett par gånger och dem kände igen oss, hehe!



Gårdagens outfit: Blommig klänning- Gina tricot



Nu kom vi precis hem från middagen ute vid hamnen typ och lite promenad, mysigt!


Är man en datanörd så är man, hehe!


Kvällens outfit: Baslinne och tunika- Gina tricot, bälte- Veromoda!

Det blev inga kort från kvällen ute, för jag glömde sätta i minneskortet i kameran dum som  jag är! Synd för vi såg riktigt fina lyxbåtar..

Hoppas ni har det bra, kram!
//Maria

Snabbt inlägg!

Hejsan!
Jag vet att jag har varit jätte dålig på att uppdatera nu de senaste dagarna!
Men lite senare så kommer jag att skriva en massa, så det är bara att hålla koll!!

Lycka till idag alla cheertjejer, ni är bäst!

//Maria